Ayrıldım ama....Yorumlar mısınız??

P
Ben ilişkimde var olan onca sorundan bahsederken sizin bu noktaya değinmeniz takdir edilmeli bence :) Yine de tesekkurler yorumunuz için... :)

Benim de dikkatimi cekti bu. Onca sorun diyorsunuz ama bu da onlardan biri. Niye gidip annesine anlattiniz? Ayrilmaya karar vermissiniz, bitti demissiniz, size aileme söyleme benden duysunlar demis ama hemen gidip annesine anlatmissiniz. Ben de amacinizi merak ettim acikcasi.

iyide herkes aynı evde yaşayım dur huyunu göreyim deyip evlenmiyorki.ayrıca nişanlılık dönemi denilen şeyde ileri gitmemek koşulu ile her şeyini öğrenebiliyorsunuz bence bahsettiğiniz hastalığıda öğrenebilirdiniz.benim fikrim bu biraz erişilmez olun totonuz yukarda olsun azıcık.

Bununla ilgili cevap yazmissiniz yazdiktan sonra gördüm. Bu adamla asla barismayin. Annesi ve sevgilisi tarafindan yönetilen ve bundan memnun olan asalak gibi bir tip canlandi gözümde. Annesi her seferinde bizi baristirirdi yazmissiniz ya bunu da hic saglikli bulmadim.

Amacım şuydu; annesiyle çok samimiydim, dolayısıyla böyle bir olaydan sonra hem kendimi izah etmek hem de vedalaşmak istedim. Ve cumartesi günleri kahve gunumuzdu. Ayrıldıgım gun de cumartesıydı ve annesi beni bekliyordu. Direkt gitmemezlik yapsam kadına tepkiliymişim gibi olacaktı. Oysa kadının bir sucu yok, cok adil bir kadın. Ya hiç gitmicektim ya da gittiğimde anlatacaktım Ayrıca da şu ana kadar benım hoslanmadıgım, yapma dedıgım seyleri yaptığı için son kez ben de onun yapma dediği seyi yapmak istedim.

Valla bilmiyorum ilk evlilikten sonra cok dilim yandı. Ben aynı eve girmeden nişan değil söz bile bile yapmam. Herkesin yaşadıgı sey herkese farklı dersler veriyor tabi ben de bu konuda ısrarcıyım. Toto konusunda hak veriyorum size. Biraz kolay insanım. O da yalnızlıgımdan kaynaklanıyor. Ailem vs kimsem yok. Sadece o vardı hayatımda...

bunu sezdiyse yeter adama kimsesi yok bana muhtaç demiştir.
Sezmesine gerek yok a'dan z'ye biliyordu tüm hayatımı zaten. Sadece bu değil, hem yalnız olmam, hem onu cok sevmem, affedici olmam, sabirlı olmam vs bunları hep kullandı ve muhtac oldugumu dusundu. Allahtan maddi sıkıntım yok yoksa iyice tepeme cıkardı ya da ben bırakamazdım vs..

maddi sıkıntın olmamana sevindim.erkekler böle işte ne kadar vericiysen o kadar istiyorlar.sorun şuki kendin gibi birini bulman adı üstünde eş yani kendinin eşini bulacaksın sen olgun tecrübeli birisin karşındakide olgun tecrübeli olacak sen ona o sana bişiler katacak bu uyuz gibi olanı alıp götürmücek senden.bekleve kendine layık biriyle yola devam et.

tesekkurler..

bir kadının sürekli peşinde koştugu bir erkekle ilişki yürümez. ilişki denilen şeyde her iki tarafında birbirini alttan almasını gerekir. bence erkek arkadaşın bencil biri o yüzden seni üzüyor. olaylara senin pencerenden bakamadıgı için bu durumdasnz belki bencil olmayı bıraksa düzelmicek bi durum yok. ama o kendini değiştirmediği sürece dişini sıkıp evlensende üzgünüm sonunda boşanırsın.

Bu adamla uğraşılmaz.Sana daha öncede söylemiştim çok kaprisli adamla olmaz diye. Tamam gururllu olmak güzeldir ben de gururlu insanları severim gurur bence herşey demektir.Amaaaa baştan sona yanlış davrandığı ortada, çok kırıcı olduğu herşeyi uzattığı ve bu yüzden ilişkiyi yıprattığıda ortada. Gurur bunun neresi için yapılıcak? Hatalı olan insanın gerekeni yapmaması gururlu olduğunu değil, işe yaramaz olduğunu gösterir.O yüzden bu adamla harcadığın vakitede yazıııık, evlenip boşanmıştın ikinci kez baştan sonra kumar olduğu belli olan bi ilişkiyle devam etmenede yazık. Gerçekten kendine yazık edersin.

Evet hepsinin farkındayım bütün olumsuzlukların... Ama yine de hiç mi beni ikna etmeye değer görmedi diye düşünüyorum. Ayrılım diye hiç mücadele etmiyor. O zaman hiç sevmemiş diye düşünüyorum

Peki siz sadece evi mi paylaştınız yoksa karı koca ilişkisi içinde de bulundunuz mu? Çünkü bu kadar burnunun havada olması ne bilim her seferinde sizi ayağına kadar getirecek olması bir garip. Demekki ciddi evlenseniz ben böyleyim deyip hep senden beklicek

Evet, karı-koca gibiydik.. Bence burnunun havada olması benim yüzümden cok deger verdım ve cok bellı ettim.

Yorumların hepsini okumadım ama bence sen kafanda bu ilişkiyi bitirmemişsin. Çünkü gerçekten duygularından emin olan ve bitirmek isteyen annesini arama gereği duymazdı. Annesini arayarak açıklama yapmak sanki annesinden aranızı yapmak için aracı olmasını ister gibi olmuş. Annesine ne dediğin önemli değil, görünüş bunu gösteriyor. Çünkü bitiren insan hiç kimseye bir şey söyleme gereği duymadan net bitirirdi. İkincisi istediğiniz kadar adama bitirdim deyin kahve içmek için bile olsa evinize gelmesine izin vermiş olmanız adama yeşil ışık yaktığınızı gösterir. Bunun anlamı şu: "ben nazlanıyorum, senden azıcık umut görsem yeniden bir araya gelebiliriz". Erkekler bu şekilde anlar. O yüzden de seni hep cepte görüyor. Ona karşı zayıf olduğunu biliyor. Oysa gerçekten kafasında bitiren birisine karşısındaki ne diller dökerse döksün dinlemek bile istemezdi, bitirirdi bırak evine almayı. Adam sen istediğin kadar bitti de, sen de (hareketlerinde ve tavırlarında) onu göremediği için rahat. Yani adama kafanda bittiğinin mesajını veremiyorsun. Çünkü aslına bakarsan sen de bitirmek istemiyorsun. Önce ne istediğini bir düşün bence. Bu adamla devam etmek istiyorsan da bu adam değişmeyecektir, onu baştan söyleyim. Ya bu şekilde ergen bir adamla böyle çalkantılı bir ilişkiye devam edecesin ve yıllarını boş yere harcayacaksın ya da ben artık doğru düzgün, benim kıymetimi bilen biriyle hayatıma devam etmek istiyorum deyip bunu bitireceksin. Önce ne istediğine bir karar ver.

Mücadele etmiyor çünkü mücadele edecek kadar değer vermiyor, yani zaten seni cebinde görüyor. Sen ona istediği her şeyi vermişsin zaten, senin için hiç uğraşmamış ki. Bundan sonra da istediğin kadar zor kadını oyna, uğraşmayacaktır. Çünkü sen kendi değerini ona öyle göstermişsin. Bundan sonrası bir şeyi değiştirmez. Adam adam olsa kıymet bilir, bunlara gerek kalmazdı. Ama adam adam değil. Sen bitirdim deyince seni kaybetme korkusu sarardı, konuşalım düzeltmek için çaba harcayalım derdi. Oysa hala sorunları çözmek yerine kendindeki kabahatleri görmeyip karşısındakini suçlama derdinde. Bununla bir arpa boyu yol kat edemezsin. Böyle biriyle de ciddi bir ilişki de yaşanmaz. En başta sorumluluk alacak biri değil. Bitirirsen kazanan taraf sen olursun. Çünkü bu adam seni yorar. Yıllarına yazık.

Bence pişman olmuş. Zaten çook büyük bir mesele de yok ortada. Sürekli küsmesine falan takılmışsınız. Kararlılığınızı göstermek adına gurur yapıp ayrılmışsınız. Anlamış ciddiyeti şimdi dolanıp durur peşinizde. Siz de uzatmayın barışın bence. Ama bir süre böyle onu silidiniz sansın. Siz de tadını çıkarın bu dönemin.

Ben mi yanlış gördüm manzarayı acaba? Tüm yorumalrı da okumadım. ama adam mesajlar atmış eve gitmiş gelmiş. Gurur yapıyor. reste rest çekersem geri adım atar benden vazgeçemez diye düşünüyormuşşşkii siz ters köşe etmişsiniz. Ben evlilik noktasına kadar gelmiş ciddi bir ilişkinin böyle bitmesini istemedim açıkcası. ORtada çok büyük bir kavga gürültü saygısızlık aile problemi kültür farkı vs vs göremedim. Birşeyler mi kaçırdım acaba

Annesine barışmak için gitmedim, bir anlamda inadına gittim. Ayrıca ailesine o benim ayrıldıgımı soylemıcektı "ben bıraktım" dicekti bunu hissettıgım ıcın gıttım. Yoksa annesi zaten barıştırmak istedi aracayacaktı oglunu ama ben "hayır" dedim. Ayrılmak istemeye gelince tabi ki ayrılmak istemedim hala da istemiyorum sadece mecburiyetten ayrılıyorum cunku dedıınız gibi düzelmeyeceını bılıyorum ve hep üzülücem bunu da biliyorum. Yoksa hala kalbim ve aklım onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…