Ayrıldıktan sonra gelen huzursuzluk hissi

Lady Mary

What hoe’s around comes around 💫
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
889
1.760
29
Arkadaşlar merhaba ben bir ay önce dokuz aylık sevgilimden ayrıldım burada da konu açmıştım görümce aile işi yaş farkı falan vardı bu konularda uyuşmuyorduk ve mantıklı olanı bitirmek olduğuna karar verdim
Aslında iyi gidiyordum ilk hafta çok ağladım ama sonra toparlamıştım sürekli yeni bir şey yapmış mı birine eklemiş mi ne hissediyor falan gibi düşünceler geliyor bana çok uzun süre ulaşmaya çalıştı en son her yerden engelleyip bu tacize giriyor rahatsız etme diye mesaj attım ilişkide bana hiç kötü davranmadı her şeyi istediğim gibiydi ama ablasından bana laf taşıyordu ve dengesini kuramamıştı bu hisler ne zaman geçecek ?
Yani ben de arada eski flörtlerimi falan bakıyorum ama kimseyle konusasim bir şey yaşayasım yok şu an
Kötü hissediyorum bilmiyorum benzer tecrübelerden geçen var mı tamamen mantık üzerine bitiren?
Gerçi hislerimde çok azalmıştı son zamanlarda beni öpmesini bile istemiyordum yüzümü çeviriyordum ama şimdi garip hissediyorum

Ben ayrılalı birkaç ay oluyor. Bazen aklıma geliyor ama o kadar, ötesi yok. Sevgili olayına şu an giresim yok, biraz sap hayatı yaşamak istiyorum.

Ayrıca senin şu an hissettiklerin çok normal. Sana yeterince iyi davransa ailesiyle dengeyi de sağlardı. O yüzden iliskinizin bitmesi iyi olmuş.

Mantıklı karar verip bitirerek çok iyi yapmışsınız tebrik ederim, laf taşıyan adamdan hayır gelmez zaten. Aile falsoluysa adam melek olsa çekilmez.

Çok normal hissettiklerin. Bu kişiyle ayrıldığında, onunla beraberken kurduğun hayallere heveslere elveda ediyorsun.

O aile çok manyak bir aileydi, sevgili kalsaydın tüm neşen sabrın hayattaki heveslerin hepsini emeceklerdi vampir gibi, ayrılarak kendine iyilik yapmışsın.

İlişki bittikten sonra acaba samimi miydi samimiyetsiz miydi gibi düşüncelere girmek normal mi peki

Benim de mantık yönünden bitti, çok güzel davranıyordu ilgi, davranışlar çok özenliydi, kalbimi hiç kırmadı ama ailesi asla bana göre değildi. Bence biraz ofsayt yönlerini bildikleri için bu kadar muhteşem davranıyorlar çünkü biliyorlar evet dememiz zor olacak. İyi davranarak denge yapmaya çalışıyorlar. Ben de düşünüyorum güzel geçen günleri, anları. Özlüyorum da ama iyi ki bitirdim diyorum. Chat gpt kullanabilirsin. Ben ilişkimi ona anlatmıştım, böyle hisler gelince ona yazıyorum unuttuğum detayları bile çok güzel hatırlatıyor :)

Ha ha ha chatgpt ile best Friends forever olduk zaten ya bilmiyorum işte kötü davranmış olda daha kolay olurdu işim galiba

geçer yakında
zamanında köpek gibi aşık olduğum, uğrunda aşk acısı çektiğim ne insanlar oldu
üzerinden zaman geçti şimdi kapımda yatsalar yüzlerine bakmam
ben zaman içerisinde "ay bunun da nesini sevmişim, neden zamanında bunun için üzülmüşüm" kafasına geliyorum
ihtiyacın olan tek şey zaman
ve insan yeniden sevebiliyor o kalp yeniden çarpabiliyor merak etme.

İlişkiyi sonlandıran bizsek de olur mu acaba, mantığıma uymayan duygunun yüksek olduğu bir ilişkiydi, şu his var bir daha kimse onun kadar bana özenmez. Ama o da zaten eksi yönü çok diye o kadar değer veriyordu

ilişkiyi sonlandıran tarafın da pişman olma ihtimali var elbette
kendisinin eksi yönü çok diye size o kadar değer veriyorsa bu biraz koşullu sevgi oluyor
sizi siz olduğunuz için sevmekten ziyade siz onu o haliyle kabul ettiğiniz için
belki o da başka kimsenin kendisini kabul etmeyeceğini düşündüğü için? kim bilir.
bunlar olabiliyor yani

Bence sen mantıklı olan kararı vermişsin. Özlemek çok normal de. Ama her zaman kalbini dinlesen de mutsuz olacakmışsın. İkisinin dengesini kurmak önemli olan

Stalk yapana kadar iyiydim gerçekten bakmamak gerekiyor kendime söz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…