Ayrıldık..

ayliin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
116
58
Merhaba kızlar,
Uzun zamandır girmiyorum. En son geçen sene nisanda konu açıp fikir istemişim sizden :) Aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla (eski) sorunlarımı anlatmışım. Şu an tekrar okudum yazdıklarımı ve duygulandım tuhaf bir şekilde. Biz ayrıldık ve 8 ay oldu biteli. O zamanlar hep kötü taraflarını görüyordum karşıdakinin ama şu an o kadar çok özlediğimi hissediyorum ki sadece iyi taraflarını düşünmeye başladım. Tabi ki kötü tarafları hala aklımda ama iyi tarafları daha ağır basıyor şu an. Geçmişte ne kadar kötü şeyler yaşamış olsak da iyi şeyler de yaşadık. Ben son noktayı koyduktan sonra iki üç kez barışma çabaları oldu ama ben hiçbir şekilde dönmedim cevap da vermedim ona. Onun şehrindeydim üniversitede ve okulu bitirdik, o orada kaldı ben memleketime döndüm. Memlekete dönünce daha az acı vereceğini düşünüyordum ama daha çok acı vermeye başladı. Şu an orada yaşadıklarım bana rüya gibi geliyor. Bir rüyaydı ve ben uyandım artık. Sadece o rüyadan kalan anlar var kalbimde. Gerçekten sevdiğin zaman hiç unutamazmışsın.. Arkadaşım öyle söyledi ve o kadar haklı ki. Şu an çıkıp şehrime gelse, karşıma çıksa hiç düşünmeden sarılırım ona. Ama barışmam.. Çünkü biliyorum yine aynı şeyler yaşanacak. Ona hala o kadar çok kızıyorum ki böyle olmasına sebep olduğu için.. Ne hayal kırıklığı ama! Kızlar siz siz olun ne kadar sevseniz de bırakılması gereken yerde bırakın. Ve son noktayı koymaktan çekinmeyin. Sizi üzüyorsa ve bunu ilerde de yapmaya devam edeceğini düşünüyorsanız bırakın gitsin. Silmesi zor oluyor bunu çok iyi biliyorum ama silmeyin zaten bırakın kalbinizin bir köşesinde kalsın. İlerde biri çıkıp illa ki silecektir o izleri.
Her şey gönlümüzce olsun inşallah...

Yazdıklarını okurken kendimi gördüm resmen. Demek ki her bayan benzer düşüncelere sahip olabiliyormuş. aynı acıyı, özlemi bende yaşadım ama hepsi zamanla geçti gitti ve başka biri çıktı karşıma beni gerçekten seven ve değer veren biri. Şimdilerde evlilik planları yapıyoruz rabbim pişman etmesin inşallah herşey gönlünce olsun..

Diğer konunu okudum. Gerçekten ayrılman çok iyi olmuş. O adamla olmazdı, çünkü ileride daha çok acı çekerdin. Aklına onu getirmemeye çalış. Onu düşündüğün zaman iyi yanlarını bırak hemen kötü yanlarını düşün... Daha çok gençsin, ileride daha iyi insanlar karşına çıkacaktır.

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Hepimizin gönlünce olsun her şey.

İlla ki çıkacaktır ama aşk bir defa oluyor ya.. Bir defa sevdiğin zaman diğer kimseyi tam anlamıyla sevemiyorsun. En azından ben de bu oldu. Kimseyi hayatıma alamıyorum. Hala çok özlüyorum. Kalbimde sadece o var. Ama geçecek inşallah.

ahhh 20 li yaşlarımda bende böyleydim.. tek o olmalı hayatımda başkasını sevemem.. aşk bir defa olmalı. derdim.. ama şimdi sana böyle geliyor. bu kişinin gerçek aşk olduğunu bilemezsin. hatta ileride karşına öyle insanlar çıkacakki geriye dönüp kendi kendine harcadığın zamana gözyaşlarına pişman olacaksın.. hayırlısı inşallah geçer :)

hatta ileride karşına öyle insanlar çıkacakki geriye dönüp kendi kendine harcadığın zamana gözyaşlarına pişman olacaksın..
Çok çok haklısın. Bu dediğinden eminim. Ama geçecek geçecek. Bu arada nickinin altında yazan korece yazı çok anlamlı ve güzel :)

Çok çok haklısın. Bu dediğinden eminim. Ama geçecek geçecek. Bu arada nickinin altında yazan korece yazı çok anlamlı ve güzel :)

Ne yazıyor nickinin altında merak ettim :)

Aşk bir kez oluyor diye birşey yok hem. Ortaokulda da aşık olursun, lisede de, ünv'de de. Ortaokulda yaşadığın hisler ve aşık olduğun kişiye lisede aşık olmazsın beklentin değişir, ünv'de lisedekine, orta yaşlarda da ünv'dekine aşık olmazsın. Her dönem aşktan karşı taraftan beklentin değişir ve aşık olduğun erkek profilleri değişir ama bir kez aşık olmazsın. (İstisnalar elbet var)

Şimdi yaşın ilerledikçe beklentilerin değişecek ve başka birine aşık olacaksın, otomatik olarakta bir öncekine olan hislerin bitecek. Hatta çoğu kez öyle bitecek ki bu aşk, iyi yönlerini asla anmayacak berbat herif nereden girmiş hayatıma diyeceksin.

Kısacası aşk kalbimiz oldukça hap vardır, kalıcıdır ama kişiler değişir bebişim...

Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim (resmileştim bir an ) Bir yerde haklısın tabi.. Bu özleme meselesi falan alışkanlıklardan da olabilir, hayatıma düzgün biri girmediği için de. Bilmiyorum.
Nick meselesine gelecek olursak.. Nickinde "hayal ettiğim (düşündüğüm) şekilde yaşayamıyorsam, yaşadığım şekilde hayal ederim (düşünürüm).." yazıyor. :)

bir arkadaşım söylemişti. unuttum ama anlamını.
Canım nickinde "hayal ettiğim (düşündüğüm) şekilde yaşayamıyorsam, yaşadığım şekilde hayal ederim (düşünürüm).." yazıyor. Hava atmak gibi olmasın Korece biliyorum da.

Son düzenleme:
Canım nickinde "hayal ettiğim (düşündüğüm) şekilde yaşayamıyorsam, yaşadığım şekilde hayal ederim (düşünürüm).." yazıyor. Hava atmak gibi olmasın Korece biliyorum da.

evet öyle birşeydi.. bende öğreniyorum... bak kendini koreye ver unutursun bu yaşadıklarını :)

Keşke öyle bir şey mümkün olsa canım. Birlikte Kore dizileri izliyorduk. Bir sürü dizi bitirdik. Ona Korece öğretiyordum falan..

olur olur bende aynı şeyler yaşadım gençken... günlerce ağladı m... ayrılırken sokaktakileri ona benzettim. sanki heryerde o varmış gibi.. çok arabesk gibi kendime gülüyorum şimdi bile... ama aradan 6-7 yıl geçmiştir. şimdi kendikendime diyorumki nasıl öyle bir insanla olmuşum ben.. kendimi üzmek yerine daha yararlı şeylere verseydim... belki şimdi hayatım dahada mükemmel olabilirdi. o yüzden bak o izlediğin dizilerde kızların başına birden bire yeni aşklar çıkıyor, hayatı bir anda güzelleşiyor ve herşeyi unutuyorlar ya.. işte sen de yapabilirsin.. :) kendini düşün sadece aşk herzaman kapını çalar mutlaka... birde şu yönden düşün... onunla birliktesin ama çok mutsuzsun..

Hay ağzın bal yesin ya :) O kadar doğru konuşuyorsun ki. Zaten şu an gelse şu an bile reddederim. Benimki sadece o güzel günlere olan özlem. O da zamanla geçecek biliyorum. İyiyim ya iyiyim. :) Yazdığın mesajlar, verdiğin akıllar, bilgiler.. Her şey için teşekkür ederim. :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…