Ayrıldık...

Aynen öyle. ben ilk günden beri tek söylediğim şey şuydu, aileleri asla zorlamaya gerek yok hayat şartları belli herkesin borcu illaki var benim aileminde olduğu gibi (bunları söylerken borçlarını bilmiyordum bile ama yinede biz yapalım dedim).

Aşırı çok eşya vb şeye bile gerek yok zamanla evlendikten sonra herşey yapılır, yalnızca acil ihtiyaçlarımızı alırız önemli olan mutlu olmak zaten dedim.

Ailelerimiz yalnızca yanımızda olsunlar ev eşya vb şeyleri biz halledelim, düğüne de gerek yok nikah dahi yeter boşuna masrafa girmeye dahi gerek yok dedim.

Ancak kendisi annesinin ısrarla 3 yıl sonra düzelip yapabileceğini ve düğün olması gerektiği konusunda aşırı ısrar etti bende sırf bu sebeple orta yol bulalım madem 2 yıl olsun ona bile razıyım dedim.

e tamam o zaman ayrılmanız hayırlı olmuş.

Çok ısrarcısınız. Ben bunaldım okurken.
Kaç yaşınızdasınız?
Hiç birşey yapmayıp öylece gün geçiren bir insan için çaba gösterdim. Kendisi de benden akıl almak istedi hep beni yönlendir dedi. Bu kısmı yazmamışım kusura bakmayın.
Bu arada 28 yaşındayım

Okudum anladım iyi yapmışsın arkana bile bakma üzülmeden yoluna devam et evlendikten sonrada problemlerin olacağı kesin diyebileceğim bir erkek profili var kaşınızda hakkınızda hayırlısı olsun

bazı şeyler insanın içinde olmalı. kurmalı saat gibi sürekli dürtersen ömür boyu öyle devam eder. adamın gönlü yokmuş işte azıcık da olgunlaşmayınca böyle olmuş. evliliğin ne olduğunu, ne sorumluluk getireceğini bile bilmiyormuş, belki de sırf sizinle sevgili olmak için evlenmeye gönlü varmış gibi davranmış ilk başta. siz çocuk olmayabilirsiniz ama karşınızdakinin sizin olgunluğunuza gelmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım. . nitekim ayrılmanız iyi olmuş. siz kendinize göre birine yelken açarsınız belki o da bu arada biraz büyür.

Katılıyorum... ve olursa bu evlilik böyle sürüp gider
der
Yalnız şöyle bir durum söz konusu ki bu kişi çocuk değil 26 yaşında. Benim ona hayatını bi standarta sokması konusunda tabiiki yol göstermem yada söylemem lazım. Eğer yapmıyorsa da tercihinin şuan sürdürdüğü hayat olduğunu anlayabilir ve bakış açılarımızın farklı olduğunu o an öğrenebilirim değil mi ?

Ben o kişiyle ilişki içerisindeyken geleceğe dair ne yapmak istediğini dahi kestiremedim. Nasıl evlilik düşünebilirim şuanki şartlarında ? Seneler geçtikten sonra bana "yoo hayatımı böyle devam ettiricem ben" derse ne olacaktı ? Yada sizin kızınız olsa ve böyle bir ilişki içerisinde olsa tepkiniz ne olurdu ?

Yönlendirmemi ısrarla isteyende oydu hep. Hayırlısı buymuş demekki. hepinize teşekkür ederim.

Benimde hayatımdan böyle biri geçmişti. yaşları aynıydı hatta daha büyük askerlik yok iş yok güç yok. Hep benim canımı yiyordu.
2 sene oldu bitireli, aynı tas aynı hamam. İyi ki bitmiş. Çok ezik bir tipmiş.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Çok teşekkür ederim.

Ama en azından şuan içim rahat çünkü ben elimden gelenin fazlasını yaptım ve çok fedakarlık gösterdim.

Hiç birşey yapmayıp öylece gün geçiren bir insan için çaba gösterdim. Kendisi de benden akıl almak istedi hep beni yönlendir dedi. Bu kısmı yazmamışım kusura bakmayın.
Bu arada 28 yaşındayım
Anladım ama kimsenin annesi değilsiniz, değiliz. Kendinizi yormuşsunuz...

Çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum ama üzülmeme engel olamıyorum her an her dk ağlamak geliyor içimden bir dakika kendimle kalsam anında hüzne boğuluyorum

Çok darlamışsın adamı kardeş.

Valla iyi dayanmış ben olsam bu kadar direktif ve zorlamaya bir sepet havası çalardım.

Ha sen de haksız değilsin ama adam istemiyor işte. Zorlamanın anlamı yok. Ceketini alıp çıkarsın.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sen bu kişinin doğru dürüst bir maaşının, işinin olmadığını, askere gitmediğini biliyordun başlarken. Madem niyetin 1-2 sene içerisinde evlenmek, o zaman hiiiç başlamayacaktın. Zart dıye iş bulunmuyor hele şu zamanda. Ayrıca gerçekten isteyen erkek kendisi didinir, çabalar, uğraşır. Sürekli sizin ittirmenizle olmaz zaten. Bu kadar uğraşmanız çok gereksiz olmuş.

Niye uğraşıyorsun ki ? Herşeye uygun bir kılıfı var ..belli ki uzun bir süre daha seni oyalayacakti. .amacı çalışmak olan bir adam taşı sıkıp suyunu çıkarır ..bunun ki gezme ,macera peşinde koşma .
Askerlik konusuna hiç girmiyorum ..vatan borcu olan adamın burnu gaitadan :))) kurtulmaz ..

Evet söylediklerinizde çok ama çok haklısınız baştan biliyordum bu işi yaptığını ama geliri vb konusunda bu kadar detaylı bilgiye sahip değildim. Normalde rehber olanlar gayet güzel gelire sahip ama maalesef bu adam böyle değil

ayrılmanız iyi olmuş. hem sizin hemde cocuk için.
başka taliplerine bak.

Mesajımın gitmediğini düşünüp tekrar basmışım kusura bakmayın. o yüzden içeriğini sildim.
yalnız sunu belirtmeden gecemeyecegim. sevgililk yaşamamışsın. bildigin iş görüşmesi gibi bir şey yaşamamışsınız. hal ediş, prim, mudur ve genel müdür ile ara toplantı tadında birşey olmuş sizinki.
bundan sonra lütfen böyle bir ilişki içine girmeyin. sevgililk doya doya güzel anları gecirmektir.
ne zaman siz hesabı ödediniz o zaman ayrılacakstınız. neden ? cunku sizin aklınızdakini yapabilecek maddi gücte degil. bu yuzden 8 ay görüşmeye bile gerek yokmuş.

Ben burada sadece sorun yaşadığımız durumları anlattım, yoksa tabiiki her günümüz bu konuşmalarla geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…