Her zaman kadinlar mi cirpinmali? Ben hic cirpinan erkek gormedim malesef ki.. hem kadinlar cirpindikca daha cok deger gormuyolar daha cok uzulen oluyolar ne yazik ki.. benim o kadar cirpinmalarimi gormediler iste.. herseyine tamam dedigim halde tum borclarini kabul ettigim halde yine sorun cikaran o oldu. Dedigin gibi canim huzur vermeyen adam icin arkanda durmayan adam icin cirpinmayacaksin.aynen oyle canim.. saygi ve GUVEN gitti mi gelmiyor.. sevgi de eriyor ondan sonra.. sana aile olmayacak, arkanda durmayacak, mutlu etmeyecek, huzur vermeyecek adam icin ne diye daha fazla cirpinasin?
Aynen benimde we hala ewliym.cocugunuz warmydi onun icin çok zor oldu mu peki boşanmaevet benim 8 yılım gitti mesela en güzel çağlarım
benim yok cocugum ama ayrilik zor tabi simdi biraz biraz iyiyim ama evimden hala esyalarimi almadim esimin evden cikmasini bekliyorum nasil gidecegim o eve nasil toparlayacagim o esyalari hic bilmiyorum düsüncesi bile zor geliyor.Aynen benimde we hala ewliym.cocugunuz warmydi onun icin çok zor oldu mu peki boşanma
Kötü ewlilikde zor nasandiktan sonrasıda hele cocuk warsa.insan o zaman alistgm bu zorlugu cekym deyip bosanmaktan we getrdklernden korkuyor ne yazikki.yani kotu ewlilifni surduren yada bosanan kadn her durumda da sikintyla mi mucadele ediyor??4.5 yil siz yaninizdayken kiymetinizi bilmemis de bu kadar kisa surede mi farkina varmis. Burada bir suru ikinci sansi veren kadinlar var eslerine. Onlara sorabilirsiniz. En fazla 1 ay sonra ayni tas ayni hamam oldugunu soyluyorlar.
Ben de bosanmis biriyim. Ilk zaman cok aci cektim elbet. Dugunlere gidemedim. Romantik filmler izleyemedim. 12 yillik evliligin aliskanliklari vardi. Bir duzenim vardi. Bir sure baba evinde yasadik oglumla. Sonra bir duzen kurduk. Siz sanslisiniz cocuk olmadigi icin. Cocuk olunca ara sira muhatap olmak zorunda kaliyorsun. Sanirim alisiyorsun ya da hayatin kosusturmacalarina uyup gidiyorsun. Ara sira yaralarinin kabugu kaniyor bazen ama eskisi gibi de o kadar cok acitmiyor. Bazen bir sey eski gunleri hatirlatabiliyor. Ama sonra yeniden hayatina kaldigin yerden devam ediyorsun.
Aynı hemen hemen deger görmemek kufur hakaret itip kakma hep ezmeye calisma hep o hakli hep onun dedkleri olacak yazmayla bitmez ama saygi bitnce sewgmde bitti benim.konularm war orda daha ayrntili yazdm.ama cocgm icin yanls yapmaktan korkuyorm bu seferde gecip giden hayatma yaniyorm engel olamyorm bosanmayi dusunuyirm hep(9 yildr) çünkü bu hakszlk ben bunlari haketmiyormbenim yok cocugum ama ayrilik zor tabi simdi biraz biraz iyiyim ama evimden hala esyalarimi almadim esimin evden cikmasini bekliyorum nasil gidecegim o eve nasil toparlayacagim o esyalari hic bilmiyorum düsüncesi bile zor geliyor.
Sizin probleminiz nedir?
Başkasının hayatını bilemem ama kendimden örnek vermem gerekirse oğlumla ben yeni bir hayat kurduk, çok huzurluyuz şimdi. eskiyi unutmak epey zamanımı aldı. Ama bir işim var, bir düzenim var. Boşanırken belirsizlik vardı evet. Ama bir yerden başlamak lazım dedim. Yani o gücü bulmak kişinin kendi ellerinde. Başlayınca da gerisi geliyor. Allah yardım ediyor.Kötü ewlilikde zor nasandiktan sonrasıda hele cocuk warsa.insan o zaman alistgm bu zorlugu cekym deyip bosanmaktan we getrdklernden korkuyor ne yazikki.yani kotu ewlilifni surduren yada bosanan kadn her durumda da sikintyla mi mucadele ediyor??
Aynen benimde we hala ewliym.cocugunuz warmydi onun icin çok zor oldu mu peki boşanma
hmmm ne desem bilemedim, ama seni avcunun icinde sanmis ondan boyle yapmis, anneni aglatmaya hakki yok o kimSaygisizlik, hakaret, sürekli memnuniyetsizlik, huzursuzluk cikarma. Sarilmak istedigimde iteleme.
Hep benden birseyler bekleme. Bir önceki konumda Ince ayrintilari var. Annem eve yemek getirdi diye kiyamet koparma, neymis kimse evimize yemek getirmesinmis annemide aglatti.
Simdi agliyor, sizliyor, degerinizi anlamadim diyor, mesajlar atiyor.
oooohhhhh cok iyi yapmissin, babanin onu kovmasi da iyi olmus, ne zannediyo annen baban seni onun ezmesi icin mi dogurduBurada anlattiklarim yasadiklarimin zerresi bile degil.
Bana "sen üstüme yüksün" bile dedigi günleri unutmuyorum hic. O zaman ben calisiyordum üstelik. Masaya firlattigi catallari. Bana ailemin yaninda ters ters cevaplarini. Süt isitip getirdigimde bana kizarak "ben senden süt mü istedim" diye bagirmasini. Inanin yazarken belki ne var ki bunlarda diye düsünürsünüz, ama o anki hal hakret ve tavir hic normal degil.
Senin annen baban benim annem babam degil diyerek cikislarini. Kardesime ettigi hakareti, senin kardesin yalancinin sahtekarin teki diyislerini. Babamin ona yaptigi iyilikleri, oglum ne derdin varsa gel basimin üstünde yerin var demelerini hice saydi. Bugünde gelmis eve diyorki ben sizin kiymetinizi bilemedim. Bilemedin evet.
Ne ufak tefek yaa deger görmemek saygszlik yok saylmak bi muhabbet bile edememek kufur hakaret bunlar mi ufak tefek keske daha iyi okuyup yorm yapsaydnzbence ayrilma.ayrilik cok zor siddet yok aldatma yok her evlilikde oluyor ufak tefek snlasmazliklar bencexesine sans ver.bosanmak hic cozum degil.
Sizin sornlarnz neydicanim ben ayrildigimda dunyalar benim oldu cok rahatladim, ama babam beni kabullenmemisti, aci olan buydu bende tek basima yasamak zorunda kaldim, bide benim babam hep elalem elalem diyen biri ondan dolayi olmamisti evde kalmak. ama bosanmaya gelince cok sukur bitti dedim yani kabustan uyanmis gibi olmustum
kesinlikle aynı düşüncedeyim noktası virgülüne kadarbende ayrildim.
bazen pisman olur gibi oluyorum ama ayrildigim icin degil, genc yasta olmayacagini bile bile evlendigim icin.
ama sonra, belki o günleri yasamasaydim simdi oldugum insan olamayacaktim
bana cok sey katti
oooohhhhh cok iyi yapmissin, babanin onu kovmasi da iyi olmus, ne zannediyo annen baban seni onun ezmesi icin mi dogurdu
işte çantada keklik olarak görüyolar. alana kadar prensesleriymişiz gibi davranırlar aldıktan sonra köleleri gibiÖyle düsündü. Bu benim karim ben istedigimi yaparim, nasil olsa ayrilmayiz diye düsündü. Babasinin annesine uyguladigini bana uyguluyor biraz daha hafifi ama bana göre hafif degil.