ayrılalı 17 gün olmuş .. yardım edermisinz bana ?

Benim de ilişkim biteli 21 gün oldu erkek arkdşm iyi bitsin istiyodu ama byle olunca ümit oluyo onu bekliyosun saf gibi oda başkalarıyla ilgileniyo kimse kalmayınca sana dönüyo bi karar ver onu bekliycek misin yoksa yoluna devam mı ediceksin yoluna devaö etmen için onları atman onu tamamen silmen gerekir yoksa olur olmaz bi zamanda tüm acıların tazelenir

Erkek arkadaşımdan ayrılalı 17 gün oldu ..

Sadece ilk iki gün çok ağladım ..

Sonra aklımı başıma aldım .

giden gitti . hayat devam ediyor . derslerimin başlamasına da az kaldı . yeni hayatıma bi an evvel başlamak istiyorum ama korkuyorum ..

Mesela şu an hala kitaplığımda bana aldığı iki kitap duruyor ... elbise dolabımda da bi kutunun içinde bir sürü mektup fotoğraf oturduğumuz restorantlardan aldığımız peçete ve üstüne yazdığım tarihler bile duruyor ...

Hepsini paramparça edip atmak istiyorum ama yapamıyorum . Korkuyorum geçmişimle yüzleşmeye . Eğer nefret ederek ayrılsaydık daha kolay olurdu hepsini atmak . Ama gayet medenice hiçbir kavga kötü söz etmeden olmuyor olmayacak diyerek ayrıldık . Ayrıldık ayrılmasına da ....

sizce erken mi onların hepsini atmak için .. Ama orda durdukça da daha çok yanıyor içim .. ne yapmalı bu aşamada sizce

Canim tam olarak neden ayrilmistiniz. Eger bu neden barismaniz icin hicbir acik kapi birakmiyorsa esyalarini at derdim. Su an duygularin belki bir umit bekliyordur atmak zor geliyordur ama bir de mantigin ne dusunuyor diye bakman lazim

bence çokk güvendiğin senin herşeyini bilen ve senin ona inandığın dostun veya aile dostu tanıdığın varsa ama gerçekten güvendiğin onun bunu güvenle yapacağını inandığın biri varsa ona ver bir müddet dursun eğer unutursan başka ilişkin olur vs. o zaman at derim şimdi atarsan hayal kırıklığı yaşarsın belki tekrar bir araya gelirsiniz nedense bir müddet sonra tekrar barışıcaksınız gibime geliyo :))

İlişkinin tekrar başlama ihtimali varsa dokunmayın derim. Fakat gerçekten bittiyse ondan size kalan her şey acı vermeye içinizdeki umudu taze tutmaya devam eder.

Erkek arkadaşımdan ayrılalı 17 gün oldu ..

Sadece ilk iki gün çok ağladım ..

Sonra aklımı başıma aldım .

giden gitti . hayat devam ediyor . derslerimin başlamasına da az kaldı . yeni hayatıma bi an evvel başlamak istiyorum ama korkuyorum ..

Mesela şu an hala kitaplığımda bana aldığı iki kitap duruyor ... elbise dolabımda da bi kutunun içinde bir sürü mektup fotoğraf oturduğumuz restorantlardan aldığımız peçete ve üstüne yazdığım tarihler bile duruyor ...

Hepsini paramparça edip atmak istiyorum ama yapamıyorum . Korkuyorum geçmişimle yüzleşmeye . Eğer nefret ederek ayrılsaydık daha kolay olurdu hepsini atmak . Ama gayet medenice hiçbir kavga kötü söz etmeden olmuyor olmayacak diyerek ayrıldık . Ayrıldık ayrılmasına da ....

sizce erken mi onların hepsini atmak için .. Ama orda durdukça da daha çok yanıyor içim .. ne yapmalı bu aşamada sizce
Şuan için onları düşünme. Oradalar diye şartlama kendini durmadan. Bırak dursunlar. Aynı diğer kitapların ve verdiğin siparişlerle gelip oraya buraya atılmış peçeteler gibi.
Böyle düşün.
Yada al onları bak ağla dök içini. Yani şuan yüzleşip her şeyi düşünmezsen sonrasında taşabilirsin. Bi yere kadar dayanıyor insan.
Kendimle çeliştim şuan farkındayım. :/
Hangisi sana iyi gelecekse işte..

X