- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
-
- Konu Sahibi tubaturem06
ben eşimle evlenmeden önce bir keresinde kesin denilicek sekilde ayrılmıştık, eve geldiğimde ilk işim onunla ilgili şeyleri atmak olmuştu hatırlamamak için, kafamı da toparlamıştım, atmakta iyi gelmişti, beynimde de güzelce bitirince hayata daha güzel baktım valla, bir ay sonra deli gibi peşimde koşan o oldu, benim üzülüceğimi falan bekliyordu heralde, beyinde bitirince tekrar barışmak istemedim, aylarca uğraşmıştı ama ben eşyaları atarak kendimi toparlamaya başladığım için bana iyi gelmişti
öyle yapacagım artık ...hemen atmaman çok normal...
unuttuğun ve önemsemediğin zaman at bence...
peki kavga ederek nefretle mi ayrıldın .. yoksa gayet normal mi ...
normal ayrılmıştık öyle nefret falan değil yani, kafaların uyuşmadığını görmüştük o zaman için
öyleyse ben de onun bana attığı eski emaiilleri sileyim ..
malum kendisi sürekli kontrol ediyo da e mailimi ... en azından orda görüp yıkılsın biraz beni yıktığı gibi ...
bence daha o zaman anlatmalıydın.
belki kendini kırgın hissediyordur.
zamana bıraksanız yine barışacakmışsınız gibi geliyor bana.
of ya aslında ben de öyle olmayı çook isterim .. 3 senelik ilişki diye zor oluyo heralde ...kendin için sil siliyorsan, onu üzmek için falan değil, ben kendimce" amaaan senin için mi üzülücem be demiştim" içimden. ve kafamda bitirmiştim,zaten kafada bitince bitiyor, biraz pozitif bakmaya çalışmak gerekir, eve geldim bir güzel attım her şeyi,kahvemi yaptım,ben birazda güçlüyüm sanırım,başkası için üzülmeyi sevmiyorum bu bir erkekse özellikle yani ezik gibi olmayı sevmiyorum. düşünmemeye çalış gün içinde
ben sonrasından değil yüzyüze görüştüğünüzde anlatmalıydın diye düşünüyorum.anlatmak istedim ama anlatılacak gibi değildi ..
hem o da hiç bi cevap atmayınca hepten uzaklaştm anlatmaktan ...
ben sonrasından değil yüzyüze görüştüğünüzde anlatmalıydın diye düşünüyorum.
kendimi erkek arkadaşının yerine koyuyorum ve haklı buluyorum.
of ya aslında ben de öyle olmayı çook isterim .. 3 senelik ilişki diye zor oluyo heralde ...
helal olsun yalnız ilk günden Atmışsın ...
gözünün görmeyeceği bi yere kaldır şimdilikbu ümitle yaşamam doğru olur mu sence ...
inşallah öyle olur ....atacagın zaman o gücü bulacaksın kendinde emin ol ...
Bence zamana bırak.
O eşyaları gördüğünde birşey hissetmediğin ana kadar atma.
İnan öylesi daha kolay oluyor.
Ben 4 ay kadar bekletmiştim sonrasında attım.
Ve yeni bir sayfayı da o zaman açtım.
Ama daha çok yeni ayrılık, umarım barışırsınız içimden böyle demek geldi :)
haklıısn . en iyisiigözünün görmeyeceği bi yere kaldır şimdilik
olur da barışırsanız bütün o anılar yok olmuş olur üzülebilirsin
hayrolsun.keşke görüşebilecek mesafelerde yaşasaydık .. aramızda 12 saat mesafe vAr ...
bide çok garip rüyalar görmeye başladım ... :/