- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 31
-
- Konu Sahibi tubaturem06
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 17 gün oldu ..
Sadece ilk iki gün çok ağladım ..
Sonra aklımı başıma aldım .
giden gitti . hayat devam ediyor . derslerimin başlamasına da az kaldı . yeni hayatıma bi an evvel başlamak istiyorum ama korkuyorum ..
Mesela şu an hala kitaplığımda bana aldığı iki kitap duruyor ... elbise dolabımda da bi kutunun içinde bir sürü mektup fotoğraf oturduğumuz restorantlardan aldığımız peçete ve üstüne yazdığım tarihler bile duruyor ...
Hepsini paramparça edip atmak istiyorum ama yapamıyorum . Korkuyorum geçmişimle yüzleşmeye . Eğer nefret ederek ayrılsaydık daha kolay olurdu hepsini atmak . Ama gayet medenice hiçbir kavga kötü söz etmeden olmuyor olmayacak diyerek ayrıldık . Ayrıldık ayrılmasına da ....
sizce erken mi onların hepsini atmak için .. Ama orda durdukça da daha çok yanıyor içim .. ne yapmalı bu aşamada sizce
ne zaman gereksiz görmeye yer kapladığını düşünmeye başlarsan o zaman at
atmak istemiyorsa hiç atma
sonuçta ayrılmış olsanız dahi
sana güzel anılar ifade ediyorsa
bence saklanabilir
tabiii
sadece ne güzel günlerdi diyerek geçip gidebiliyorsan
ağlamaya sıszlamaya başlattırıyorsa
direk at çöpe hiç bekleme
bazen niye atamadığımı düşününce tekrar barışma ümidim var mı diye mi atamıyorum diyorum ben de kendme ..Yakında barisacakmissinz hissiyati dogdu icime nedense
haklısın . şimdi çok korkuyorum dokunmaya herşeye .sürekli göz önünde olursa çok canın yanar. onları dolabının üst tarafına biyerlere sakla içinde tamamen bitirene kadar. daha sonra isteyerek atarsın zaten.
bazen niye atamadığımı düşününce tekrar barışma ümidim var mı diye mi atamıyorum diyorum ben de kendme ..
bilemiyorum ya
Sanırım bende hemen atamazdım.Gözünüzün görmediği yere kaldırın bence şimdilik.Birsüre sonra tamamen yok edersiniz.
Iste tamda o sebepten kaynakli öle hssettm sanrm hakkinzda hayrlisi
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 17 gün oldu ..
Sadece ilk iki gün çok ağladım ..
Sonra aklımı başıma aldım .
giden gitti . hayat devam ediyor . derslerimin başlamasına da az kaldı . yeni hayatıma bi an evvel başlamak istiyorum ama korkuyorum ..
Mesela şu an hala kitaplığımda bana aldığı iki kitap duruyor ... elbise dolabımda da bi kutunun içinde bir sürü mektup fotoğraf oturduğumuz restorantlardan aldığımız peçete ve üstüne yazdığım tarihler bile duruyor ...
Hepsini paramparça edip atmak istiyorum ama yapamıyorum . Korkuyorum geçmişimle yüzleşmeye . Eğer nefret ederek ayrılsaydık daha kolay olurdu hepsini atmak . Ama gayet medenice hiçbir kavga kötü söz etmeden olmuyor olmayacak diyerek ayrıldık . Ayrıldık ayrılmasına da ....
sizce erken mi onların hepsini atmak için .. Ama orda durdukça da daha çok yanıyor içim .. ne yapmalı bu aşamada sizce
17 gündür hiç ses çıkmadı mi?
Aramadı mi sevgilin?
Ayrılık sebebin o kadar saçmaydı ki ona açıklama yapmaya mecburdun sen dönüp açıklama yapmadın mi?
Hayır aramadı ..
mesaj attım müsaitsen konuşalım diye ..
Bana hiç bir cevap vermedi..
ben de bi daha yazmadım tabi ne yapabilirim ki ...
Hala emailime girip çıkıyo .. beni kontrol ediyo . ama hiç ses yok
bence vakit kaybetmeden atmalısın onu hatırltıcak her şeyi
Keşke musaitsen konuşalım demek yerine
Uzun bir şekilde durumu ozetleseydin..
Neyse böyle bitebiliyorsa yeteri kadar büyük değildir sevginiz zaten..
ama inanın çok korkuyorum dokunmaya
niye böyleyim bilmiyorum ama ...
bu ümitle yaşamam doğru olur mu sence ...barışırsınız belki atma bence