Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar merhaba aslında dişlerim genel olarak saglıklıdır.dolgu vb felan yoktur.ama eklediğim resimdede görüldüğü gibi ön dişlerimin yyanındaki dişler ayrık.küçük bir orun ama beni rahatsız ediyor işte.koca agız gülemiyorum resimlerde felan.sosyal yasantımdada biraz fazla agzımı acarak gülünce rahatsız oluyorum.
resimde sol ve sağ dişlerimdeki boşluklardan kurtulmam için ne yapabilirim.tel tedavisi erkili olur mu ? 22 yasımda telle dolasmak istemiyorum alternatif uygun ve saglıklı yöntemler hakkında fikir verir misiniz?
dişlerimi her gün fırcaladıgım halde renkleri sarı.cok cay icmemden kaynaklanıyor olabilir.
aslında ben böyle dişleri çok seviyorum gülünce çok sempatik duruyor ama siz rahatsız oluyormuşsunuz tabi :) bence hiçbişey insanın kendi dişi gibi olmaz o yüzden kullanabilcekseniz tel taktırın derim..sizde uzun bir süre durmaz zaten öyle görünüyor..yaşınızda büyük değil zaten artık her yaştan insan tel tedavisi olabiliyor..ücretsiz bir ortodontiste muayene olursanız daha ayrıntılı bilgi alırsınız tabi
Sakın kaplama yaptırmayın hemde bu dişlere asla olmaz..Tel takın evet biraz görüntü ve fiyat açısından pahalı ama inanın kesilen dişin yerine değer bence kendi dişinizi ilerde çok arıcaksınız çünkü..
ay ciddi misiniz aslında bende dişlerimin doğal olması taraftarıyım belki 6-7 ay gibi sürer tel tedavisi sadece cünkü yamukluk felan pek yok sonucta yorumlarınız için sagolun:)
arkadaslar disciye gidicem bu cumartesi büyük ihtimal ama meraktan çatlarım sadce üst disime tel taktirmam mümkün müdür ki alt dislerim gayet düzgün cünkü.
bir de ne kadara mal olur tahmini bi rakam soyleyebilecek olan var mi? sigorta karsilamaz herhalde
arkadaslar disciye gidicem bu cumartesi büyük ihtimal ama meraktan çatlarım sadce üst disime tel taktirmam mümkün müdür ki alt dislerim gayet düzgün cünkü.
bir de ne kadara mal olur tahmini bi rakam soyleyebilecek olan var mi? sigorta karsilamaz herhalde
Sakın kaplama düşünme canım daha 22 yaşındasın kendi dişlerini mümkün olduğunca ağzında tutmaya çalışmalısın.
Ben 2 aydır porselen tel kullanıyorum. Aynen sizin gibi sadece üstte problem vardı. Ama benimki ayrıklık değil hafif çarpaşıklıktı. Bana doktor 1 seneden az takarız fazla bozukluk yok dedi ama ben yine de 1 sene diye düşünüyorum hep. 2 gün önce de alta takıldı. Çünkü üstteki dişlerim oynayınca alt tarafla kapanış problemi oldu. Ama illa olacak diye de birşey yok. Tel başlığına yazzan biarkadaş sadece üste taktığını kapanış problemi olmadığını söylemişti. Yani otedavi sürecinde doktorun tavsiyesiyle belli olur. Hiç düşünme taktır derim ben.Fırsatın varsa şeffaf taktır zira görüntüsü sana kolaylık sağlayacaktır.
dişçiye gittim ama adam resmen diretti fiyat vermemek için delirdim resmen ya.genişleme var cenende o yuzden acılmıs dişlerinin arası,zaten sadece üst dişlere takılır altlar düzgün dedi.ama inatla fiyat vermedi.abim 3000tlye implant yaptırıyor.ablam 12.000tlye tel tedavisi ve çene estetiği yaptrıyor cok masraf cıkarmak istemiyorum aileme