• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrık ön iki diş,gömük yirmilik diş,ve köprü muamması

kamilisss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
499
0
31
benim sorunum ve sorum birden fazla ve cevap verirseniz gerçekten cok minnettar olucam,
kendimi bidim bileli çürük tek bir dişim vardi buna hamilelikte bir yenisi daha eklendi,sonra dolgu yapılan dişimi doktor kurtarmaya yönelik hiçbir çaba sarfetmeyince eksik diş sayım üç oldu :50: bitanede kanal tedavisi yapılan dişim var bir sene önce yapıldı ama doktor hanım muhtesemdi hiç sıkıntı yasamadım ancak o dişimin arkasındaki gömük dişimi üniversite hastanesinde çektirmem lazımmış önce daha sonra köprü yapılır dendi implantta önerildi ama hem yeni ev aldık maddi olarakta o parayı vermek beni sıkıntıya sokacak hemde internette implantların kanser riski taşıdıgı falan okuyunca tırstım,ayrıca ön iki dişimde hafifte olsa bir ayrılık var bunu nasıl tedavi ettirebilirim ne önerirsiniz....

Son düzenleme:
benim sorunum ve sorum birden fazla ve cevap verirseniz gerçekten cok minnettar olucam,
kendimi bidim bileli çürük tek bir dişim vardi buna hamilelikte bir yenisi daha eklendi,sonra dolgu yapılan dişimi doktor kurtarmaya yönelik hiçbir çaba sarfetmeyince eksik diş sayım üç oldu :KK50: bitanede kanal tedavisi yapılan dişim var bir sene önce yapıldı ama doktor hanım muhtesemdi hiç sıkıntı yasamadım ancak o dişimin arkasındaki gömük dişimi üniversite hastanesinde çektirmem lazımmış önce daha sonra köprü yapılır dendi implantta önerildi ama hem yeni ev aldık maddi olarakta o parayı vermek beni sıkıntıya sokacak hemde internette implantların kanser riski taşıdıgı falan okuyunca tırstım,ayrıca ön iki dişimde hafifte olsa bir ayrılık var bunu nasıl tedavi ettirebilirim ne önerirsiniz....
İmplantlarin kanser riskimi varmış :o

Back