• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrık ön diş

ireneadlerr

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
33
10
3
35
Merhaba, benim üst ön dişimin ortası ayrık acaba bunu sgk karşılıyor mu devlet hastanesinde yaptıran var mı daha önce?

ben özelde bikaç yere sordum biri 2 bin dedi diğeri düzgün durması için 4 ön dişi kaplarız 3 bin küsür gibi bişey dedi :KK43:
Sadece iki dise dolgu malzemesi gibi birseyle kapatiyo yani disin tamamina birsey yapilmiyo arasina yapiliyo 30 dak suren bi islem senin sordugun kaplama galiba

Sadece iki dise dolgu malzemesi gibi birseyle kapatiyo yani disin tamamina birsey yapilmiyo arasina yapiliyo 30 dak suren bi islem senin sordugun kaplama galiba
aa ben bunu hiç bilmiyordum peki renk farkı filan olmuyor mu

ucuz yerde yaptırmayın bi kaç ay sonra kırılıyor yada sararma meydana geliyor 2015te 200 liraya yaptırdım 3 ay idare etmedi sert meyve vb. yemedigim halde.geçen sene tanıdık doktora 500 e yaptırdım indirimli fiyatıydı gayet memnunum fakat kısa sürerede suni oldugu için sararıyor.cila attırmak yada yenitletmek gerekiyor.devlet hastanesi cila atmayız sıfırdan yaparız dedi.şimdi yaprak porselen dusunuyorum.

ucuz yerde yaptırmayın bi kaç ay sonra kırılıyor yada sararma meydana geliyor 2015te 200 liraya yaptırdım 3 ay idare etmedi sert meyve vb. yemedigim halde.geçen sene tanıdık doktora 500 e yaptırdım indirimli fiyatıydı gayet memnunum fakat kısa sürerede suni oldugu için sararıyor.cila attırmak yada yenitletmek gerekiyor.devlet hastanesi cila atmayız sıfırdan yaparız dedi.şimdi yaprak porselen dusunuyorum.
siz hangi yöntemle yaptırdınız.Bana yuksek fiyat veren yerler kaplama diyen yerler ama cok para maalesef tek dişe bin tl vermek

Back