- 27 Mart 2018
- 33
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi ireneadlerr
Merhaba, benim üst ön dişimin ortası ayrık acaba bunu sgk karşılıyor mu devlet hastanesinde yaptıran var mı daha önce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kompozit dolguyu ve fiyatını araştır. Uygun diye biliyorumMerhaba, benim üst ön dişimin ortası ayrık acaba bunu sgk karşılıyor mu devlet hastanesinde yaptıran var mı daha önce?
bakıcam tesekkurlerKompozit dolguyu ve fiyatını araştır. Uygun diye biliyorum
Canim ben özelde 150 tl ye yaptirdimMerhaba, benim üst ön dişimin ortası ayrık acaba bunu sgk karşılıyor mu devlet hastanesinde yaptıran var mı daha önce?
ben özelde bikaç yere sordum biri 2 bin dedi diğeri düzgün durması için 4 ön dişi kaplarız 3 bin küsür gibi bişey dediCanim ben özelde 150 tl ye yaptirdim
Sadece iki dise dolgu malzemesi gibi birseyle kapatiyo yani disin tamamina birsey yapilmiyo arasina yapiliyo 30 dak suren bi islem senin sordugun kaplama galibaben özelde bikaç yere sordum biri 2 bin dedi diğeri düzgün durması için 4 ön dişi kaplarız 3 bin küsür gibi bişey dedi
aa ben bunu hiç bilmiyordum peki renk farkı filan olmuyor muSadece iki dise dolgu malzemesi gibi birseyle kapatiyo yani disin tamamina birsey yapilmiyo arasina yapiliyo 30 dak suren bi islem senin sordugun kaplama galiba
Yok cok dogal oldu benimkiaa ben bunu hiç bilmiyordum peki renk farkı filan olmuyor mu
süpermiş o zaman bunu araştırıcam ucuzmuş sagolunYok cok dogal oldu benimki
siz hangi yöntemle yaptırdınız.Bana yuksek fiyat veren yerler kaplama diyen yerler ama cok para maalesef tek dişe bin tl vermekucuz yerde yaptırmayın bi kaç ay sonra kırılıyor yada sararma meydana geliyor 2015te 200 liraya yaptırdım 3 ay idare etmedi sert meyve vb. yemedigim halde.geçen sene tanıdık doktora 500 e yaptırdım indirimli fiyatıydı gayet memnunum fakat kısa sürerede suni oldugu için sararıyor.cila attırmak yada yenitletmek gerekiyor.devlet hastanesi cila atmayız sıfırdan yaparız dedi.şimdi yaprak porselen dusunuyorum.