• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrık diş

bernakgol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1
0
36
İzmir
dişlerimde ayrıklar var bunları nasıl normal dişler gibi yaptırabilirim ya. bonding tedavisi ile düzelir mi? ve bonding tedavisini ssk karşılıyor mu bi bilgi verir misiniz?

Canım bonding işlemi şuan ayrıklık kapanmasında bence en iyi yöntem. Lamine de olabilir ama onun geri dönüşü yok o yüzden tercih edilmiyor. Zaten senin sadece ayrıklık var bonding yapılması daha uygun olur. Ve de hiç bi şekilde belli olmuyor doğal diş gibi. Ssk konusu pek bilmiyorum. Ben özel klinikte yaptırmıştım. 300 tl ye

Bende de hem ayrıklık hem de kısalık vardı.Ben ön iki laminate yaptırdım.Bondingden daha sağlam ve renk değişimi olmuyor arkadaşlar.

benim de dişlerim ayrık ve konuşmaktan bile çekiniyordum 3-4 yıl kadar falan önce alman hastanesinde aralarına kompozit dolgu yapıldı çook çook güzel olmuştu çok memnundum diş hekimleri bile dolgu olduğunu anlamıyordu kendi dişim sanıyordu ama sonra renkleri sarılaşmaya dolgu yerleri belli olmaya başladı.Dişlerime zarar verecek bir şey yaptırmak istemiyorum aslında ama böyle çözümlerde geçici oluyor.tabi yinede 3-4 yıl uzun bir süre.

Canım bonding işlemi şuan ayrıklık kapanmasında bence en iyi yöntem. Lamine de olabilir ama onun geri dönüşü yok o yüzden tercih edilmiyor. Zaten senin sadece ayrıklık var bonding yapılması daha uygun olur. Ve de hiç bi şekilde belli olmuyor doğal diş gibi. Ssk konusu pek bilmiyorum. Ben özel klinikte yaptırmıştım. 300 tl ye

ttlım klınıgın adı ne dokturunun ve memnunmusun ?

Konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama nerde yaptırdığınızın bilgisini alabilirmiyim acaba? Bİr de kaç diş ?

Back