• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrık diş ve diş estetiği

lifetime

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
291
3
296
İstanbul
Merhaba doktor hanım
benim öndeki dişlerim ayrık bunun için lazarle şu dişi ellemeden üstüne dolgu yapılan şeyden laminant deniyo sanırım ondan yaptırdım fakat yapan doktor ön dişlerimin çok büyük olduğunu aradaki mesefanin hepsini kaparsa dişlerimin dahada büyüyeceğini söyledi ve 4 mm lik olan boşlığun 2 mmni kapattı gene ayrık yani dişlerim sorum şu ki netten önceki sonraki yapılan diş fotolarına bakıyorum benim dişimden daha büyük ve ayrık dişler gayet hoş yapılabiliyo gittiğim doktor diş hekimiydi estetik diş hekimliği yoktu sanırım yani sizce yapılırmı dişlerim?önerebileceğiniz bi yer varmı acaba bana?

Merhaba doktor hanım
benim öndeki dişlerim ayrık bunun için lazarle şu dişi ellemeden üstüne dolgu yapılan şeyden laminant deniyo sanırım ondan yaptırdım fakat yapan doktor ön dişlerimin çok büyük olduğunu aradaki mesefanin hepsini kaparsa dişlerimin dahada büyüyeceğini söyledi ve 4 mm lik olan boşlığun 2 mmni kapattı gene ayrık yani dişlerim sorum şu ki netten önceki sonraki yapılan diş fotolarına bakıyorum benim dişimden daha büyük ve ayrık dişler gayet hoş yapılabiliyo gittiğim doktor diş hekimiydi estetik diş hekimliği yoktu sanırım yani sizce yapılırmı dişlerim?önerebileceğiniz bi yer varmı acaba bana?

küçük bir ortodontik müdahale ile daha estetik sonuç alınabilirdi.
balıklı rum hastanesinde dr kamuran özdoğan ile görüşebilirsiniz

Merhaba doktor hanım,ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim.benimde ön alt ve üst dişlerimde aralıklar var ve alt dişlerim üste göre küçük.dişlerim tırtıklı ve aralıklı oldugu icin rahatsızlık duyuyorum.estetik diş hekimliği ile dişe zarar vermeden sadece bu dişlere ön kaplama yapılabilecegini duymustum.fakat benm alt cenem biraz geride üst dişlerim daha da dişlek mi durur ? birde özel bir hastanede diş başına yüksek rakamlar aldıklarını duydum.öğrenci oldugum icin maddi kısmıda düsünmekteyim.bu mudahale bana ne kadara mal olur diş başına 500 tl benim için uçuk bir rakam :( sevgiler..

Merhaba doktor hanım

küçük ortodontik müdahaleler yapılarak dişlerinizdeki ayrıklık sorunundan tamamen kurtulabilirsiniz.yeditepe üniversitesine başvurabilirsiniz.size en iyi çözümü sunacaklardır

Back