Ayrı Yumurta İkizlerimden Birinin Kalbi Durdu

Winterwinds

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
314
689
Merhaba, yaklaşık 3 hafta kadar önce bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Biz bunu biraz geç öğrendik. Cuma sabaha karşı kasılmayla birlikte hafif kanama oldu apar topar hastaneye geldik. Rahim ağzında açılma görüldü beni yatırdılar. İlaç, antibiyotik, dinlenme derken o açılma normale döndü. Yalnız sorun şu enfeksiyon olmuş vücudumda ve düzeliyor gibi görünmüyor. Benim durumumda görüp duyduğunuz bebeğini kucağına sağ salim alabilen var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

ne diyeceğimi bilemedim çok geçmiş olsun. Benim sizinki kadar ilerlemedi. Bende ikizlerden birini 7.haftada düşürdüm. diğer bebeğim sağlıkla dünyaya geldi. Sizin bayağı büyükmüş. inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Çok teşekkür ederim emily07 emily07 , Allah bebeğine uzun ömürler versin. Umarım benim de öyle olur. İyi ya da kötü bir sonuç almak istiyorum artık.
amin canım. Kötüsünü düşünme bol bol dua et. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bir sorun olsa doktorlar söylerdi

Antibiyotik tedavisine rağmen enfeksiyonun gerilememesi korkutuyor galiba. Kızım daha çok küçük, umarım direnebilir de bunca üzüntü havaya karışır.

X