Ayrı memleketler - ve bir düğün....

Bitter_Lokum

kocasinin hatunu
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
582
7
118
Selam kizlar ben cikamiyorum artik bu isin icinden nolur bir akil verin...

Benim insaallah agustosda dugunum olacak ama nisanlimla ayri sehirlerdeniz. Sorun ise dügün günüm...kınam birgün önce benim memleketimde olacagi için gelen misafirler bizde kalacak. Nisanlimin kaldigi sehirde dugunum olacak buyuzden makyözümüde kuaforumude oradan ayarladim randevumu ordan aldim. Simdi sorun su benim randevum 11de budemek oluyorki benim en gec 9.30da yola cikmam lazim yani sabah 9da davul zurnaylagelin cikarma olacak ve damat tarafiyla birlikte yola cikacagiz. 9da gelin cikarmak cokmu erken abes kacarmi bilemedim ne dersiniz ama baskada carem yok benim memleketim kucuk biryer oldugu icin nsanlimin yasadigi buyuk sehirde kuaför secenegim daha coktu ve kalite acisindanda cok fark var...dügün kovoyunuda nezaman yapalim nasil yapalim hic birseyi bilmiyorum kafam fena karisti ...bir fikri olan varmi kizlar??

hayırlısı .......................................................................................................

dügün gündüz dügünüyseee normall ama aksamsa neden o kadar erken yaptırıyosun anlamadım :26:

bende farklı şehirlerde yapmıştım aynı senin gibi, ama iki düğün arasında 1 hafta koymuştum, bir gün çok az, bari 2 gün sonra düğününü yap, böyle bir şansın yok mu.

benimde düğünüm ayrı bi şehirde olucak kına gecem burda 2 gün önceden olacak. ve kuaföre 7de gidicem düşün yani 10da burdan gelin alma olacak çünkü. o saç ve gelinlikle 2 saat yola gidecem

ben de kendi yaşadıgım yerde kına düğün bir yapıcam 31 temmuzda gelinliğimle evden çıkıcam önce düğün havasında eğlenicez sonra bindallı giyicem kına yakılcak o gece nişanlımla büyük ihtimal bizim evde kalıcaz tabi ayrı yataklarda arada bigünümüz var 1 ağustostada bursaya yola çıkıcaz 2 ağustostada düğünüm olcak senin gündüz düğünümü canım kuaföre biraz daha geç gitsen :26:

Yaa bizim de böyle sorunlarımız olacak sanırım bizde ayrı şehirlerdeyiz

Valla allah yardımcın olsun tatlım. Mecbur kalmışsın o yüzden yapacak bir şey yok zaten kına sizin orda olacağı için yeterli olur yine de Allah kolaylık versin tatlım

dügün gündüz dügünüyseee normall ama aksamsa neden o kadar erken yaptırıyosun anlamadım :26:

Gündüz dügünu degil canim aksam 7de salonda olmam gerekiyor...kuaförüm ve makyözüm rahat 4saat sürer hazirlanman dedi ardindan birde dıs mekan cekimimiz var cünkü. Kuaföre kalsa sabah 9da gel diyor

bende farklı şehirlerde yapmıştım aynı senin gibi, ama iki düğün arasında 1 hafta koymuştum, bir gün çok az, bari 2 gün sonra düğününü yap, böyle bir şansın yok mu.

Bende öyle düsünmüstüm aslinda arada 1gün olsun istedim ama bayram sonrasi oldugu icin istedigim salon dolmus malesef tek birgün bostu oda kınadan sonraki güne denk geliyor...

Sende güzel cözmüssün ama sorunu canim hem kina hem iki dügün olacak öylemi oda guzelfikirmis Benim gündüz dügunu degil ama dıs mekan cekimimiz var birde oyuzden okadar erken

Sizede Allah kolaylik versin canim zaten dügün yapmak stresli ayri sehirlerde olunca daha cok strese giriyosun neyi nasil yapacagini bilemiyorsun birde dedigim gibi benim memleketim cok kücük biryer fazla imkanim olmadigindan onun yasadigi yani dugunum olacagi yerde olsun istyorum kuaförüm fotografcim

Amin canım sağol İyi düşünmüşsün inşallah herşey istediğin gibi olur

Selam canım benimde 2düğünüm var haziranda kısmet olursa inşallah ama 2düğün arasında 1hafta var keşke sende arasına enazından 1-2gün koyabilseydin ☺

Bide ben gelin alma koaföre fln gidilir gelinlikle kız evden çıkar öyle olur diyebiliyorum yani bizim burda hep öyle oluyor ki benimde öyle olcak nasipse ☺

İki yer arası mesafe nekadar sürüyor kaç saat? Çok uzak değilse sabah erkenden 9gibi çıkıp önce koaför işini halledip sonra dönüp gelin alma yapsanız nasıl olur size biraz yorucu olur belki ama sonuçta hayatta bigün yaşanan bigün için zahmete deger bence 😉😍

aynı durumdayız canım bende sabah 10da ewden davul zurnayla çıkıcam ama yapıcak bişeyimiz yok napalım

Ayni durumda olmamiza sevindim vallahi Benim cevremde daha hic olmadi cunku boyle erken gelin cikarma bana bi garip geliyor oyuzden....siz peki gelin konvoyunu nasil ve nezaman yapmayi planliyorsunuz??? Onuda cozebilmis degilim cunku

Mutluluklar buarada Rabbim hepimize kolaylıklar versin ☺😍

Aminnnn canim :)) Bizim mesafe 150km yani ortalama 1 bucuk saat...dogrusu gidip geri gelmeyi bende dusundum ama ozaman baya stese girerim. Hani düsünmüyorda degilim aslında ama o benzine verdigim parayla nerdeyse istedigim kuaförü makyözü kendi kaldigim yere getirtebilirdim...birde dış çekime zaman kalmasigerekiyor daha offf artik dusundukce icim sıkılıyor sanki birseyler ters gitcekmis gibi yetisemicekmisim gibi...

Boşver canım hiç düşünme o gün gelince herşey olcagına varır rahat ol hem daha zaman var belki daha kolay bi yol bulunur 😉 gerçi böyle diorumda gel sen bana sor neler neler düşünüyorum 2,5ay kaldı stresim arttı iyice ☺ bunlar tatlı telaşlar Rabbim hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla atlatmamızı nasip eder inşallah ☺😍

Ayni durumda olmamiza sevindim vallahi Benim cevremde daha hic olmadi cunku boyle erken gelin cikarma bana bi garip geliyor oyuzden....siz peki gelin konvoyunu nasil ve nezaman yapmayi planliyorsunuz??? Onuda cozebilmis degilim cunku

işte 7de kuaföre gidicem 9.30 gibi işim biticek büyük ihtimal 10da da gelin alma olacak konvoyda o şekilde gelir heralde tatlım sabah sabahta nasıl olcak dediğin gibi bilmiyorum yaşayıp görcez inş.

Insaallah canim....tek takildigim sabah 9da evden cikmak zorunda olmam sonucta davulla zurnayla oluyor bu isler sabahin körünee cokmu erken olur

Tatlım zaten kınan olacak seni gören görecek :) Ev kalabalık olacağı için senin sabah evden çıkmana kimse birşey diyemez ki durum belli zaten
Zaten davul zurna bizim düğünlerde sabahtan bi başlar akşama kadar
Hiç dert etme onu tatlım en güzel anlarını yaşamaya bak

Ayy icime su serptin yemin olsun Insan herseyin en güzel şekilde olmasini istiyor işte ve en ufak birseyi bile takiyor Merkezde kaliyoruz birde hani köy kasaba olsa neyse... ama napalim birazcik rahatsiz oluvercek komsucuklarimiz artik

Ne demek tatlım rica ederim Böyle zamanlarda insan en ince ayrıntısını düşünmek istiyor ve en iyisi olsun istiyor kuzum olsun dert etme kendine bu kadar Boşver düğün bu uyansın ayaklansın bir günde senin içinde komşular
Bana da haber ver lütfen memnun oldum dertleşdiğimize merak ederim seni inşaalllaahhh bu zamanların güzel geçer kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…