- 31 Mart 2015
- 115
- 31
- 98
- Konu Sahibi DeathlyHallows
-
Onu çok denedim ama olmadı baştan niye birlikte oturdun o zaman deyip durdu.. şimdide evin kredisi var onu bekliyorum diyorum ama pek sallamiyor beniAyrı eve çıkarsak karı koca çok daha rahat oluruz mesajı ver. Ki öyle de olur gerçekten.
Bu evin kredisini ödüyorum o yuzden gidip ev tutamam ama hiç değilse ayrılacağımi iyi bir dille anlatmam lazım bu konuda fikir istemistim..Calisiyormussunuz kendi paranız hakkında söz hakkiniz yok mu ? Emrivaki yapın bi kira sözlesmesi imzalayın kızınızı da alın paşa paşa gelecektir.
Zamanında aynı evde oturmayı ben istedim. Şimdi de ayrı eve çıkmak istiyorum. Rezillik çekmek cekmemek değil derdim . Sadece bir akıl istiyorum şimdi mi ayrilmaliyim krediyi bitirmeyi mi sabretmeli miyim ? Bunu esime soyledim ama ailesine soylemesini nasil isteyebilirim ya da ben nasil soyleyebilirim bunu istiyorumNormal insanlar maddi durumu elverişli hale getirip evleniyor. Hani evlilik böyle bir şey ya hani. Kayın aileyle aynı evde yaşama gibi bir ihtimal seçenekler arasında bile olmamalı, ne garipsiniz. Eşinizi alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Gerekirse krediyi de ödemeyin. Kendi paranızla rezillik mi çekeceksiniz bir de?
Maddi durumunuz hangisine imkan veriyorsa öyle yapın ama şu salgın ortamında o iş zaten uzar. Kredi bitince anca olur. Nasıl ki zamanında böyle istemişsiniz ve olmuş, şimdi de istediğinizi dile getirin. Ailesine söylemesini nasıl isteyebilirim ne demek? Dümdüz söylesin işte.Zamanında aynı evde oturmayı ben istedim. Şimdi de ayrı eve çıkmak istiyorum. Rezillik çekmek cekmemek değil derdim . Sadece bir akıl istiyorum şimdi mi ayrilmaliyim krediyi bitirmeyi mi sabretmeli miyim ? Bunu esime soyledim ama ailesine soylemesini nasil isteyebilirim ya da ben nasil soyleyebilirim bunu istiyorum
Kredinin bitmesine ne kadar var ? Eğer 1 yil falan kaldiysa sabredin. Ortak ödüyorsunuzdur sonuçta. Şu dönemde isteseniz de ev bulamazsinız boşanmaya kalksanız boşanamazsiniz. Bence bir gün aniden söyleyin pat diye.Zamanında aynı evde oturmayı ben istedim. Şimdi de ayrı eve çıkmak istiyorum. Rezillik çekmek cekmemek değil derdim . Sadece bir akıl istiyorum şimdi mi ayrilmaliyim krediyi bitirmeyi mi sabretmeli miyim ? Bunu esime soyledim ama ailesine soylemesini nasil isteyebilirim ya da ben nasil soyleyebilirim bunu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?