• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı Eve Çıkma Çabası..

DeathlyHallows

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
115
31
98
Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim ve maddi durumum o zamanlar elverissiz olduğundan kayinvalidemlerle birlikte oturmaya başladım. Ama simdi 4 yaşında bir kızım var ve artik tek taraflı anlaşamayan birine döndüm. Ve sıkıldım rahat olamamaktan yatıp kalkamamaktan.. Şu viruste bahanesi oldu evdeyim iyice bunaldim normalinde çalışan bir bayanim. Artik evi ayirmak istiyorum eşime arada bir soyluyorum evi ayircam bu evin kredisi bitsin diye falan ama pek iplemiyor gibi beni. Simdiki ev kredili alındı ve daha 1 sene var bitmesine.. Sizin aranızda var mi birlikte oturup sonradan ayri eve cikan ya da iyi bir sebep icin akıl verebilecek olan ??

Calisiyormussunuz kendi paranız hakkında söz hakkiniz yok mu ? Emrivaki yapın bi kira sözlesmesi imzalayın kızınızı da alın paşa paşa gelecektir.

Calisiyormussunuz kendi paranız hakkında söz hakkiniz yok mu ? Emrivaki yapın bi kira sözlesmesi imzalayın kızınızı da alın paşa paşa gelecektir.
Bu evin kredisini ödüyorum o yuzden gidip ev tutamam ama hiç değilse ayrılacağımi iyi bir dille anlatmam lazım bu konuda fikir istemistim..

Normal insanlar maddi durumu elverişli hale getirip evleniyor. Hani evlilik böyle bir şey ya hani. Kayın aileyle aynı evde yaşama gibi bir ihtimal seçenekler arasında bile olmamalı, ne garipsiniz. Eşinizi alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Gerekirse krediyi de ödemeyin. Kendi paranızla rezillik mi çekeceksiniz bir de?

Normal insanlar maddi durumu elverişli hale getirip evleniyor. Hani evlilik böyle bir şey ya hani. Kayın aileyle aynı evde yaşama gibi bir ihtimal seçenekler arasında bile olmamalı, ne garipsiniz. Eşinizi alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Gerekirse krediyi de ödemeyin. Kendi paranızla rezillik mi çekeceksiniz bir de?
Zamanında aynı evde oturmayı ben istedim. Şimdi de ayrı eve çıkmak istiyorum. Rezillik çekmek cekmemek değil derdim . Sadece bir akıl istiyorum şimdi mi ayrilmaliyim krediyi bitirmeyi mi sabretmeli miyim ? Bunu esime soyledim ama ailesine soylemesini nasil isteyebilirim ya da ben nasil soyleyebilirim bunu istiyorum

Zamanında aynı evde oturmayı ben istedim. Şimdi de ayrı eve çıkmak istiyorum. Rezillik çekmek cekmemek değil derdim . Sadece bir akıl istiyorum şimdi mi ayrilmaliyim krediyi bitirmeyi mi sabretmeli miyim ? Bunu esime soyledim ama ailesine soylemesini nasil isteyebilirim ya da ben nasil soyleyebilirim bunu istiyorum
Maddi durumunuz hangisine imkan veriyorsa öyle yapın ama şu salgın ortamında o iş zaten uzar. Kredi bitince anca olur. Nasıl ki zamanında böyle istemişsiniz ve olmuş, şimdi de istediğinizi dile getirin. Ailesine söylemesini nasıl isteyebilirim ne demek? Dümdüz söylesin işte.

Kredinin bitmesine ne kadar var ? Eğer 1 yil falan kaldiysa sabredin. Ortak ödüyorsunuzdur sonuçta. Şu dönemde isteseniz de ev bulamazsinız boşanmaya kalksanız boşanamazsiniz. Bence bir gün aniden söyleyin pat diye.

Biraz sabredin şu hastalık ortamı dinsin kredi bitmesine az kalır ozaman söyleyin uygun bir diile ev ev üstüne olmuyor kayınvalideyle yaşamak çok zor evliliğinide anlamıyor insan rahat olamıyorsun insanın cenneti kendi evi

Back