- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
- Konu Sahibi ilaydanur gizem
Teşekkürler canım :))Evet canım yavaş yavaş doldurun ki taşıp boşa gitmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım :))Evet canım yavaş yavaş doldurun ki taşıp boşa gitmesin
Tıka basa yemiyorum tabi dikkat ediyorum yediklerime ama tatlıyı kısıyorum hamur işleri filan canım çektiğinde tadımlık yiyorum herşeyden :)yani normal yiyip içiyorsun sadece sabah akşam ayran içiyorsun öylemi?
Canım tatlı filan yiyorsan birazcık kısmalısın10 gündür içiyorum, bugün 11.nci günüm.
Hiç bi değişiklik yok!
İlave olarak yoğurt kürünü de yapıyorum, yoğurt küründe de 4 gün bitti.
Devam ediyorum, bakalım
10 gündür içiyorum, bugün 11.nci günüm.
Hiç bi değişiklik yok!
İlave olarak yoğurt kürünü de yapıyorum, yoğurt küründe de 4 gün bitti.
Devam ediyorum, bakalım
hepimizin yapmak istediği senin standartın.biz bu şekilde yapmaya çalışarak kilo veriyoruz.sen böyle oldugun için veremiyorsun.belki vücudunu şoklamalısın yemediklerini yiyerek.bilemiyorum :/Akşam yemeği yemem. Spor yaparım, suyumu içerim. Tatlıya düşkünlüğüm yoktur, Ekmek sevmem.
Hala kilomda değişiklik yok, tadını beğendiğim için bir süre daha içeceğim.
Ancak, Gece yediğim yoğurt kürü fayda sağlıyor gibi, sindirim sistemini düzenliyor en azından, bu bile benim için büyük bişey!
eee daha ne olsun. ben öyle olsam diyete ne gerek varAkşam yemeği yemem. Spor yaparım, suyumu içerim. Tatlıya düşkünlüğüm yoktur, Ekmek sevmem.
Hala kilomda değişiklik yok, tadını beğendiğim için bir süre daha içeceğim.
Ancak, Gece yediğim yoğurt kürü fayda sağlıyor gibi, sindirim sistemini düzenliyor en azından, bu bile benim için büyük bişey!
12 günde 3 kilo verdim 80 dim 77 oldum hedefim 65
Ekstra bi diyet uylayıp mı ayran kürü denediniz yürüyüş spor vs yaptınız mı ?Evet canım oluyor 80 den 78 e düştüm
Üye en son 2015 de girmiş siteye konu eski konu malesefEkstra bi diyet uylayıp mı ayran kürü denediniz yürüyüş spor vs yaptınız mı ?
Bunlar daha çok ödem attıran şeyler. Kilo değil de ödem atmış olabilir misinizKızlar yeni bişey duydum denedim ayran kürü, akşam yatmadan 30 dk önce yarım limon, 3 kaşık yoğurt ve 1 tane sade sodayı karıştırıp ayran haline getiriyorum ve içiyorum 1 haftadır kullanıyorum 2 kilo verdim kızlar çok faydalı tabi yürüyüşle filan da destekliyorum. Hemen deneyin
Pöfff sonunda ben de trollendimÜye en son 2015 de girmiş siteye konu eski konu malesef
Ben ayranim yok içmeye ama zayiflaniyorsa bulurum diye geldim amaPöfff sonunda ben de trollendim