- 8 Temmuz 2015
- 181
- 152
-
- Konu Sahibi ilaydanur gizem
ya gerçekten iyi geliyomu denemem lazımmKızlar yeni bişey duydum denedim ayran kürü, akşam yatmadan 30 dk önce yarım limon, 3 kaşık yoğurt ve 1 tane sade sodayı karıştırıp ayran haline getiriyorum ve içiyorum 1 haftadır kullanıyorum 2 kilo verdim kızlar çok faydalı tabi yürüyüşle filan da destekliyorum. Hemen deneyin
Yürüyüş ve diyetle birlikte mi uyguladınız?konu sahibi dogru soyluyo .bende 1yilda 30kg verdim. yaklasik 5aydir kg veremiyodum sodali ayran kurunu denedim 4gunde 2kg verdim dewam ediyorum kure
ewet sabahlari da ac karnina maydonoz suyu içiyorumYürüyüş ve diyetle birlikte mi uyguladınız?
Aç karnına mide ağrısı yaptı bende o yüzden sabahları içmiyorumKahvaltıdan önce de için diyor. İçiyor musun sen, limonlu olunca tadı nasıl oluyor acaba. Bi bakayım
Hımm. Ben de yapmaz. Neler içtim yapmadıAç karnına mide ağrısı yaptı bende o yüzden sabahları içmiyorum
Kaç gündür içiyorsun canım. Gece onu içtikten sonra susarım. Su içebilir miyimAç karnına mide ağrısı yaptı bende o yüzden sabahları içmiyorum
Tabi içebilirsin ama asla yemek yada meyve yeme canım :)Kaç gündür içiyorsun canım. Gece onu içtikten sonra susarım. Su içebilir miyim
Yok yememTabi içebilirsin ama asla yemek yada meyve yeme canım :)
12 günde 3 kilo verdim 80 dim 77 oldum hedefim 65Yok yemem
Kaç gündür içiyorsun peki ve kaçtın kaç oldun
Vayyyy çoook iyi. Ahhh ben de verebilsemmm. 60 kilom, 55 olsam12 günde 3 kilo verdim 80 dim 77 oldum hedefim 65
Suyunu nasıl elde ediyorsun canım?ewet sabahlari da ac karnina maydonoz suyu içiyorum
1 şişe sodanın hepsini kullanıyoruz değil mi canım?12 günde 3 kilo verdim 80 dim 77 oldum hedefim 65
Evet canım yavaş yavaş doldurun ki taşıp boşa gitmesin1 şişe sodanın hepsini kullanıyoruz değil mi canım?