Ayran detoksu

PrettyWoman24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
7
11
33
Kizlar hepinize merhaba.
Aranizda ayran detoksu yapan ve kilo veren varmı? Verdiyseniz ne kadar verdiniz ve geri aldınız mı kiloları?

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR) 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık. Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

Alıntı yaptimm ama uygulayan insanlardan fikir almak istiyorum :)

Ben 1 gün denedim 600 grm gitti çünkü 44 kiloyum zayıf olunca 1 kilo falan girmedi tabiki kilosu fazla olanlardan daha çok gider

merhaba ben yaptım bu detoksu ve her ay yapmaya özen gösteriyorum, 53,5kg idim ve her seferinde 1,5kg verdim 2 günde. hem de lezetli ve doyurucu, aç kalmıyorsun da. içindekilere karşı alerjiniz veya sağlık probleminiz yoksa öneririm

Ayran detoksunda 2 gün boyunca sadece ayran mı içiliyor? Benim acilen zayıflamam lazım ama buna dayanabileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…