• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı USG İstanbul avrupa yakası acilll

G.o.p bilcek görüntüleme merkezi fiyat 350 TL Sultangazi medigold.sultan hastanesi 70 TL idi en son

Atıl yüksel perinatologların hocası olarak görülür şişli de 900tl

Ben bilcek tek yaptirdim ama en son dediğim bu seneki fiyatlar nasıl ilgilenir bilemem normal doktorun odasındaki bile renkliye dönebiliyor
Ayrıntılı usg bu kadar fiyat farklarının olmasının sebebi ne acaba 350₺ 70₺ bunu anlayamıyorum belki anlasam doktor seçimini ona göre yaparım bilginiz var mı acaba

Ayrıntılı usg bu kadar fiyat farklarının olmasının sebebi ne acaba 350₺ 70₺ bunu anlayamıyorum belki anlasam doktor seçimini ona göre yaparım bilginiz var mı acaba
Yani canım 350 TL neden çünkü özel bir merkez ve nerdeyse 40 dk bebeğini inceliyor ve sadece bu işi yapan bir uzman tarafından yapılıyor CD ve renkli foto veriyor ama 70 TL.olan o kadar uzun süre inceleme yapmaz ve radyolog çeker usgyi

Yani canım 350 TL neden çünkü özel bir merkez ve nerdeyse 40 dk bebeğini inceliyor ve sadece bu işi yapan bir uzman tarafından yapılıyor CD ve renkli foto veriyor ama 70 TL.olan o kadar uzun süre inceleme yapmaz ve radyolog çeker usgyi
Bayan doktor var mı peki o özel merkezde. Bide sgk anlaşması var mı kusura bakmayın çok soru sordum Allah razı olsun cevaplarınız içinde

Bayan doktor var mı peki o özel merkezde. Bide sgk anlaşması var mı kusura bakmayın çok soru sordum Allah razı olsun cevaplarınız içinde
Yok canım bayan doktor yoktu malesef tamamıyla ozel bir yer sigorta yok bildiğim kadariyla internetten bir bak istersen
Bilçek görüntüleme merkezi GOP yazarsan çıkar

Back