onsuz bir hayat kuruyorum eskisine göre çok daha sosyalim ama ne yalan söyliyeyim hem çok özlüyorum hem de dönsün istiyorumTeori kişiden kişiye değişir. Kimisi o sürede döner kimisi aylar sonra döner kimisi de hiç dönmez. Asıl teori senden ayrılan kişiyi bir an önce unutmaya bakıp dönmesini beklememek odağından çıkarmak hayatına bakmak yani
Numara silme olayına gelirsek , belki o an silmek istedi sildi resimle falan alakası yoktur hiç. Belkide senin onu takip ettiğinin farkındadır numarasını sileyim nede olsa anlar sonra neden sildin falan diye yazar da konuşmaya başlarız diye düşünüp silmiştir :))
Bi çok ihtimal mevcut yani. Seni anlıyorum ayrılığın ilk zamanları böyle oluyor insan ama zamanına yazıkmış ben onu anladım , hiç bekleme takipte etme tamamen çıkar hayatından kendini düşün
Ayrilma nedeniniz neydievet kızlar bugün 17. gün ayrılıkta. paşayı ne aradım ne msj attim. fakat paşamız whatsapp tan engellemiş bugün beni. aklımda 2 ihtimal var ya birini buldu bulduğu aptal engelledi ya da 2. ihtimal olarak dikkat çekmeye calisiyor. nisanın 15 ı yıl dönümümuzdu 4 yılı bitirecektik aramayı düşünüyordum ama bu hareketten sonra kilimi kipirdatmam
Sonuç ne oldu merak ettim doğrusuevet kızlar bugün 17. gün ayrılıkta. paşayı ne aradım ne msj attim. fakat paşamız whatsapp tan engellemiş bugün beni. aklımda 2 ihtimal var ya birini buldu bulduğu aptal engelledi ya da 2. ihtimal olarak dikkat çekmeye calisiyor. nisanın 15 ı yıl dönümümuzdu 4 yılı bitirecektik aramayı düşünüyordum ama bu hareketten sonra kilimi kipirdatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?