- 31 Aralık 2016
- 287
- 138
- 103
- 28
- Konu Sahibi karkedisi35
NedenMerhaba arkadaslar her şey çok hızlı gelişti dün gece hamile oldugumu öğrendim, reglim gecikti normalde hiiç takmam.. çünkü pcos var yani regl gecikmesi normal benim için
ama hafif hafif mide bulantısı da eşlik edince içime kurt düstü hemen nöbetci eczaneden gidip alıp test yaptım testin sonucu pozitifti bu sabah yine yaptım yine pozitifti. toplamda 2 tane yaptım ikisi de pozitif cıkıyor kafayı yiyebilirim 21 yasındayım cocuklugumdan beri en büyük hayalim anne olmak ama şuanda duvara çarpmış gibiyim testin bozuk olması icin dua ediyorum. Sevgilim 35 yasında ve 2 yasında bir kızı var zaten. Hic cocuk isteyeceğini sanmıyorum böyle şeylerden hic bahsetmez böyle bi hayalimiz yoktu ki ilişkimizde rayında değil bu ara cok sorunumuz var. 1 haftadır ayrıyız.
Evlenme gibi bir durum/istek de yok.
Napıcagımı bilmiyorum calısmıyorum son 1 senem öğrenciyim maddi durumum iyi, onun da iyi ama ben böyle bir seye hicc hazırlıklı değilim bu sekilde hayal etmemistim.
Yarın doktora gidicem ve eğer gebelik doğruysa sanırım aldırmayı düsüneceğim.
Sevgilime hic bir sey söylemeyi düsünmüyorum söz hakkının olduğunu sanmıyorum.. ?
Kafamda deli sorular uyuyamıyorum.
En kötü senaryom aldırmak ve bu fikre kendimi alıstırmaya calısıyorum cok zor bi durumdayım lütfen bi akıl verin
sacma sapan seyler yazacak olanlar, sevgili ahlak bekcileri lütfen hic ugrasmayın 32 saattir uyumadım deliricem.
Allah ın verdiği canı almak istiyorsunuz bence sevgilinize söyleyin beraber bir çıkış yolu bulmalısınız . Onun bilmeye hakkı var bence