aynı yerde tekrarlayan uçuk

_sanat_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
3.513
1
kızlar sorunum senede bir kaç kez üst dudağımda hep aynı yerde uçuk çıkıyor.
Bi ara krem kullandım ama işe yaramadı:bbo: uçuk çıkmadan önce anlıyorum kızarıyor bişeyler batıyor sanki ama hiç bişey yapamıyorum.eğer bu konuda bilginiz varsa yardım eder misiniz uçuk çıkacağını anladığım zaman bişey yapabilir miyim doğal yöntem var mı şu uçuktan kurtulmam için:eek:klava:

bendede sürekli uçuk çıkar ve ben sonunda çaresini buldum.ilk önceleri uçuk kremleri kullanıyordum ancak büyütüp daha sonra yok ediyordu bu durum daha kötü bu yüzden kendim keşfettiğim ve iyi geldiğinden emin olduğum öneriyi yazıcam.uçuk kaşınmaya başladığı anda ve ya çıkmış olsa bile yoğun tuz su çözeltisi hazırla ve pamukla üzerine sürekli kompres yap ben akşam yaptım sabah kurumuştu çok iyi arakadaşlar

sürekli tekrarlayan uçuklar için oral tedavi yöntemleride uygulanıyor, bir hekimle görüşseniz, belki bir tedavi uygulayabilir. Nedeninin içerden keserseniz bir daha bu problemle karşılaşmazsınız .
hsv neden oluyor. herpes virüsü için antiviral bir tedavi uygulanıyor.

sürekli tekrarlayan uçuklar için oral tedavi yöntemleride uygulanıyor, bir hekimle görüşseniz, belki bir tedavi uygulayabilir. Nedeninin içerden keserseniz bir daha bu problemle karşılaşmazsınız .
hsv neden oluyor. herpes virüsü için antiviral bir tedavi uygulanıyor.

ben bi yerde okumuştum kökten çözümü yok yazıyordu

Bende yorgun düştüğüm ve ya kansızlık çektiğim zamanlarda ağzımın sağ ve ya sol kenarında çıkar uçuk. Uçuk kremleri hiçbir işe yaramıyor önce onu söyleyeyim, gece yatmadan evvel pamukla uçuğun üstüne sirke basıyorum biraz yakıyor ama çok iyi geliyor. 1-2 günde geçiyor uçuk.

Çok eskı bı yÖntemmıŞ ama denemedekten bıŞey Çıkmaz dedım arkadaŞımın tavsıyesı Üzerıne tahta bı kaŞıĞı ıyıce ısıtıp uÇuĞun Üzerıne bas dedı aslında pek ıŞe yarayacaĞını dÜŞÜnmemıŞtım ama yaptım. SonuÇ yenı Çıkmaya baŞlayan uÇuk ertesı gÜn hıÇ bır deĞıŞıklık gÖstermedı ve bı sonrakı gÜn tamamen en ufak bı yara ızı olmadan geÇtı. Ama tesadÜfmÜ yoksa eskılerın bı bıldıĞımı var bıŞey dıyemıyecem ama bence deneyın.

tahta kaşık etkili oluyor evet birde limon sürmek kurutuo bende bugn yne cıktı kötü ruyalar gördüm ondan herhalde sempatiksalakcinni

yine çıktı bu uçuk:2:
tuz sürdüm ama bi etki yapmadı
bi de şu tahta kaşığı denemek istiyorum belki faydasıı olur

off bende nişanlımla öpüşünce 2 gün sonra dudağım uçukluyor anlamadım gitti aklovir kullanıyorum ama değdiği yerde deriyi kaldırıyor ve gemesi uzun sürüüyor en son resti çektim öpmicem seni artık diyerek ama buda çare değil yani kaydirigubbakcemile3

Bendede sürekli çıkıyordu bir arkadaşım çıkmaya başladığı anda sarımsağı ortadan kes suyunu uçuk bölgesine sür ertesi gün kurutur,ilerleyen günlerde tekrar inat edip çıkarsa yine sür bir süre sonra hiç çıkmayacak dedi 1hafta önce çıkmıştı sürdüm ertesi gün kurumuştu süprizzzzz bence kokusuna rağmen en güzel doğal yöntem bu sizde uygulayın :lepi:

X