- 13 Aralık 2020
- 18
- -8
- 6
- 26
- Konu Sahibi Zeynep ersi
-
80 lira ile nasıl dolandirilir? Ne alanda hangi konuda? Hiç anlayamadim.Lütfen bilmeden yargılamayın konu küçük Mebla dolandırıcilik? peki uzlasilmasi sonucu ne olur melese ilk mahkeme beraat verdi sonr a bir savcı istinafa taşıdı itiraz etti beraate şimdi bölge adliye mahkemesinden karar gelmedi hala ikinci dosyası mahkeme 1 hafta sonra üçüncu dosyasını mahkemesi 4 ay sonra yani şu an kesinlesmis bir sonuç yok sizce hapse girebilir mi 3 yaşında çocuğu var ve çok pişman p araları da iade etmiş biri 80 biri 100 biri 250 TL??
Letgoda ürün parası havale ile aldım ama ürün göndermedim80 lira ile nasıl dolandirilir? Ne alanda hangi konuda? Hiç anlayamadim.
Beter olun o zaman. 1 kez olur pisman olusunuz bir daha olmazsa buna hata deriz. 3 kere birilerini dolandırmak ne? Isterse 10 lira olsun sizin degil o para. Çocuğunuz olduğunu da bunlari yapmadan once düşünecektiniz.Letgoda ürün parası havale ile aldım ama ürün göndermedim
Lütfen bilmeden yargılamayın konu küçük Mebla dolandırıcilik? peki uzlasilmasi sonucu ne olur melese ilk mahkeme beraat verdi sonr a bir savcı istinafa taşıdı itiraz etti beraate şimdi bölge adliye mahkemesinden karar gelmedi hala ikinci dosyası mahkeme 1 hafta sonra üçüncu dosyasını mahkemesi 4 ay sonra yani şu an kesinlesmis bir sonuç yok sizce hapse girebilir mi 3 yaşında çocuğu var ve çok pişman p araları da iade etmiş biri 80 biri 100 biri 250 TL??
Ben bunu yaparken helallik istedim bana inanmadıkları için şikayet ettiler sonra karşı karşıya geldiğimiz de durumumu anlattim bilseydim şikayet etmezdim çete falan znnetim dediler şuan o kişiler bana yardım yapıyor benim durumuma ağladılar bile sen bence yinede bilip bilmeden konuşma ben gerçekten zor durumdaydım böyle birşey yapmasaydim kendimi satacaktim sen ne konuşuyor sun git işine bak sen laf kalabalığı yapma burda beğeni alacan diye ve ayrıca şunu sakın unutma insan başına ne gelebileceğini asla bilemez kimseyi kınama !!!Bilmeden yargılamayın yazmışsınız. Bildim ve yargılayabilir miyim artık? Sizin için küçük belki o 80 tl 250 tl ama zengin biride oturup letgoda 2.el ürün bakmaz demekki satın alan kişi için önemli o mebla. Belkide onunda çocuğu var hatta eşi ile arası bozuldu belki parasini kaptırdığı için . Taraflar şikayetini çektiği için, yâda verdiğiniz zararı karşıladığınız icin sadece alacağınız cezada indirim olabilir
Merhaba evet kamu davası3 farklı kişiye mi ürün satıyor gibi yapıp para aldınız? 3 ayrı davanız var değil mi? Çok bilgim yok, konunuz avukat arkadaşlara denk gelirse daha sağlıklı bir bilgi alırsınız ama aynı suçtan 3 ayrı davanız varsa, dava dosyalarının birleştirilmesi istenebilir, sizin yaptığınız nitelikli dolandırıcılığa giriyor sanırım, meblağ küçük de olsa suç işlendiği gerçeği değişmez.
Dolandırıcılık suçunun cezası değişmediyse, 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası ve adli para cezasıydı.
Davacılar şikayeti geri çekmeseydi hapis yatardınız, siteye biri üye olup sizin yaptığınızı yaptı, hapis cezası aldı ama kamu davasına döndüyse bilemem, lakin 3 ayrı dosya diyorsunuz, alt limitten de olsa hapis çıkabilir belki.
Adaleti zalime kılıç, masuma kalkan olduğu için seviyorum. Adalet masumu korumaz ise vay o devletin yargı bağımsızlığına...
Bir kuruşta birdir bin tosuncukta birdir adaletin terazisinde... Zalimler için yaşasın ad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?