Aynı sorunu yaşayan oldu mu?

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.271
333
Iyi aksamlar hanimlar. Ben regl donemlerini cok agrili geciriyorum. Bi cok kadinda oldugu gibi gögüslerde agri ve hassasiyet oluyor. Suan adet donemimde degilim. Sol göğsüm sag gogsumden kucuk normalde. Ama 2-3 gundur sol gogsumde agri ve buyume var. Kucuk olan sol gogsum sag gogsumden daha buyuk elle muayene ettigimde kitle yok. Ama buyume beni cok korkutuyor. 31 yasindayim bu arada. Pazartesi gunu doktora gidecegim ama ilk once bu konuyla ilgili tecrubesi olanlardan yorum almak istedim. Benim gibi sorun yasayip doktora giden var mi? Varsa ne gibi bir sonuc cikti?

Yani ağrısız kitleler tehlikeli bildiğim kadarıyla
Sizde kitle yokmuş başka bir sıkıntı var demek ki
Doktora gidince belli olur inşallah kötü bişey yoktur içinizi ferah tutun

gecmis olsun. agri varsa kanser ihtimali olsa bile kötü degil diyodu doktor

E kitle yokmuş, sorun ne ki? Benim de reglim çok ağır geçer. 30umdan sonra huy da değiştirdim. O yaşa kadar göğüslerimde hiç ağrı olmazken o yaştan sonra her ay emziremeyen kadın gibi taş ve ağrılı göğüslerim oluyor. Zamanla düzen de değişiyor sanırım. Geçmiş olsun.

Tesekkur ederim. Beni korkutan suan regl doneminde degilim sol goğsumun 3 gun icinde buyumus olmasi ve agri yapmasi.

Agri var ama elime gelen kitle yok. Gögüste buyume var

üzülme, icini ferah tut süt bezelerin ezilmistir belki. Allah korusun kötü birsey olsaydi kendini belli etmezdi. en kötüsünün bile cagresi var artik sen rahat olursan vüjütünda cabuk atlatir, annem yeni ameliyat oldu iyi huyluydu. günlerce uyumadim sonuclar cikana kadar. sana sm ski sarilip iyi enerjimi vermek isterdim. dualarim seninle

Cok tesekkur ederim. Guzel dusunceleriniz ve yorumunuz icin

Geçmiş olsun yaşlar ayni semptomlar da yakın.

Ben bildim bileli agrili adet olurum genetik agrisiz adet olan arkadaslarim var.

Pms de birkac yıldır var zayiftim onceden belki rahat geçiriyordum.

Sag memem agriyor lenflere kadar , bel agrisi ya da baş agrisi esliginde.
Ödem oluyor gobekte falan.
Hatta adetten önce suni sanci cekiyorum
Dün cok agridi dus alirken bugün oldum hafifledi.

Hormonal sanırım.

Pms diyeti var. Balik taze sebze ve meyve diyeti.
Şeker ve tuz da olmamali tabi.

Ben adet doneminde degilim işte adet doneminde sizin anlattiklariniz bende de oluyor. Benim normalde sol göğsüm sağdan hep daha kücüktu. Ama suan sol goğsüm sag gogsumden daha buyuk halde (4 5 gundur boyle) cok korkuyorum. Elime gelen bi kitle yok ama goguste buyume var konumu da tasimis mune. Kimse de yazmiyor artik herkes bdv ye bakiyor. Asıl sorunu olan kisiler yardim alamiyor bu sitede

Pms sendromu belirtilerinden göğüste hassasiyet ve ağrı kitlesiz ödem.
Benim adete 1 hafta 10 gün kala falan başlıyor.
Adetin ikinci günü rahatliyorum.
Su an mesela belden yikari sicak basiyor ayagimda kalın corap hala ağrım var.

Adet öncesi sendromu olabilir.

Doktor net tanı koyacaktir.
Ilaclar bile etkiliyor.

Biri daha vardı böyle konusu olan cikaramadim şimdi yeniyim burda.

Haklısınız ben de gül hastalığı soruma cevap bulamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…