Aynı kişinin farklı gebeliklerinde ilk belirtiler benzer mi

Sadecefikrim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
207
227
33
35
Hanımlar ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve döllenmeden tahmini 5, en fazla 7 gün sonra başlayan meme hassasiyetim vardı. Çok belirgindi. 8 haftalıkken kaybettik.
Şimdi adetim 2 gün gecikti. Test yaptım pozitif çıktı ama çok şaşırdım. Meme hassasiyeti hiç yok, gebe olduğumu düşünmüyordum. Bu ikinci gebelik olacak.
Aynı kişide ilk belirtiler bu kadar farklı olabilir mi, siz nasıl yaşadınız?

6. Haftada bulantı oldu öncesinde hiç birsey yaşamadım.

3 gebelik yaşadım 1 oğlum var 3ü birbirinden apayrıydi benzemeyebilir yani normal
Yani şunu merak ediyorum. İlk gebelikte ekstra göğüs ağrısı olup ikinci gebelikte daha geç başlayabiliyor mu? İkinci aydan sonra farklı seyredeceğini okudum ancak ilk gebelikte o kadar belirgindi ki bundan sonra gebelik testine ihtiyacım yok, meme en erken sonucu veriyor diye düşünmüştüm. Tedirgin oluyorum şimdi de bir sorun mu var neden ağrımıyor diye

2hamileligim de bambaşkaydı. İlkinde daha çok hissederken ikincide pek bir şey anlamadım.
İlkinde göğüs uçlarım kaşınırdı mesela ikincide öyle bir şey yoktu.
Zaten göğüs ağrısı da yaşamadım öyle

Her gebelik farklidir bence goguste agri olucqk diye odaklanip strese girmeyin 2 gebelik yasadim ilki 7. haftada dustu tahmini 4 haftayken goguslerimin alti bicakla kesiliyormus gibi sizladi,2. gebeligimde gogus hassasiyetini cok hafif yasadim 5 aylik erken dogum yaptim sut gelmesin diye ilac aldim ilk gebeligimde yasadigim o siddetli gogus agrisinin aynisini yasadim yani her hamilelik farkli sonucunuz pozitifse gerisi teferruat sağlikla kucaginiza alin hayirli evlat olsun insallah

Teşekkür ederim, cümlemize hayırlı evlat nasip etsin Allah'ım

Yoo bir sorun yok iki gebeligimin birinde vardı belirtiler diğerinde yoktu en başta

Çok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…