Aynı Kaderi Paylaşan 4 PARFÜM :))))))-------:((((((

kimzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
116
3
46
Konya
bu sitede ve diğer parfüm sitelerinden yaptığım analizler doğrultusunda bu 4 parfümünde aynı anda çok sevilip aynı anda nefret edilen parfümler olmasına şaşırdım.
insanlarda nasıl etkiler bıraktıysa artık bu 4 parfümde ya bağımlı derecesinde çok sevilip asla vazgeçilemior,yada çok itici bulunup asla ama asla kulllanmam dedirtior.

Chanel : Chance
Gucci : Rush
Christian Dior : Hypnotic Poison
Thierry Mugler Angel

ben dior hypnotic poison kullanıorum başka başka parfümler kullansamda bundan asla vazgeçemiorum.

diğer ikisinide çok merak ediorum en kısa zamanda kokularına bakacağım

siz hangi gruptansınsınız.asla vazgeçemem diyenlerdenmi yoksa asla ama asla kullanmam diyenlerdenmi

evet bu durum benim de dikkatimi çekmişti..ben gucci rush'tan vazgeçemeyenlerdenim..rush'ı sevmeyenleri duyduğumda çok şaşırmıştım ama işte herkesin zevki farklı..mesela ben chanel chance ve hypnotic poison'ı kokladığımda hiç mi hiç beğenmemiştim...bu ikisini asla kullanmam diyenlerdenim..

evet aslında bu dördüde ağır ve baskın kokular tene göre kullanılmadığındada facia olabilior ama sevgi ve nefret bir aradaysa denemeye değer yani chance ve rushu merak etmiştim denedikten sonra fikrimi yazarım artık

Bana göre hepside cok ağir kokular, vazgecemem demem ama duruma mevsime göre kullanila bilinir kokular.

Bana Hangi Parfüm denildiğinde aklima gelen:

Jadore ve Laura, geliyor

yeni parfümlerde : Thierry mugler - Womanity, Carolina Herrera - Sexy 212 (pempesi)

Son düzenleme:
Chanel Chance ın 3 parfümünü koklamıştım yanlızca birtanesi çok ağır geldi sarıydı rengi sanırm oda yanlızca Chance adı olan ..
Chance Eau Fraîche, Chance Eau Tendre fena değildi tabi kullanmadan bilemem..
Christian Dior : Hypnotic Poison aman Allahım feci ağır bi koku kullanmam kesinlikle büyük konuşmuş olmayımda
Diğerlerini bilmiyorum =))​

Son düzenleme:
Chanel : Chance - Hiç denemedim..
Gucci : Rush - bir dönem kullanmıştım yine kullanabilirim..
Christian Dior : Hypnotic Poison - asla....
Thierry Mugler Angel - asla asla ve de asla..

Gucci : Rush 4 tane parfümüm var.. en çok kullandığım artık kullanmayayım dediğim ama yine dayanamayıp gidip aldığım kokum..

geçenlerde denedim gucci rush (kırmızı) güzel koku gayatte kalıcı ama dior addict ile gucci rush arasında kararsız kaldım

gucci rush ve angel ikiside benim kullanamayacağım tarzda ağır kokular...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…