bu sitede ve diğer parfüm sitelerinden yaptığım analizler doğrultusunda bu 4 parfümünde aynı anda çok sevilip aynı anda nefret edilen parfümler olmasına şaşırdım.
insanlarda nasıl etkiler bıraktıysa artık bu 4 parfümde ya bağımlı derecesinde çok sevilip asla vazgeçilemior,yada çok itici bulunup asla ama asla kulllanmam dedirtior.
evet bu durum benim de dikkatimi çekmişti..ben gucci rush'tan vazgeçemeyenlerdenim..rush'ı sevmeyenleri duyduğumda çok şaşırmıştım ama işte herkesin zevki farklı..mesela ben chanel chance ve hypnotic poison'ı kokladığımda hiç mi hiç beğenmemiştim...bu ikisini asla kullanmam diyenlerdenim..
evet aslında bu dördüde ağır ve baskın kokular tene göre kullanılmadığındada facia olabilior ama sevgi ve nefret bir aradaysa denemeye değer yani chance ve rushu merak etmiştim denedikten sonra fikrimi yazarım artık
Chanel Chance ın 3 parfümünü koklamıştım yanlızca birtanesi çok ağır geldi sarıydı rengi sanırm oda yanlızca Chance adı olan ..
Chance Eau Fraîche, Chance Eau Tendre fena değildi tabi kullanmadan bilemem..
Christian Dior : Hypnotic Poison aman Allahım feci ağır bi koku kullanmam kesinlikle büyük konuşmuş olmayımda
Diğerlerini bilmiyorum =))
Chanel : Chance - Hiç denemedim..
Gucci : Rush - bir dönem kullanmıştım yine kullanabilirim..
Christian Dior : Hypnotic Poison - asla....
Thierry Mugler Angel - asla asla ve de asla..