Aile Planlaması Aynı gunde iki dogum kontrol hapi almak

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

zelischhh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
799
337
Kızlar ben hapi içmeyi unuttgumu sandim ayni gun iki hap icmis oldum simdi 21 gunluk hapda son gune hap kalmicak bisey olurmu ki eskiden kalan baska doğum kontrol hapi vardi ondan icsem olurmu en son gün

Kizlar yokmu tavsiyesi olan yada yasamis olan yada bilen sonuncu günü baska marka dpgun kontrol hapindan bir tane kullansam plurmu 21 i tamamlamak için sadece son gun baska markadan kullanmis olcam yani 20 gun yasmin 21. Gunde baska klasik marka hap bnm vardi eskiden kalan ama blMiorm

Kizlar yokmu tavsiyesi olan yada yasamis olan yada bilen sonuncu günü baska marka dpgun kontrol hapindan bir tane kullansam plurmu 21 i tamamlamak için sadece son gun baska markadan kullanmis olcam yani 20 gun yasmin 21. Gunde baska klasik marka hap bnm vardi eskiden kalan ama blMiorm
Aynı gün 2 tane aldıysan . Sonraki gün alma. Dengelemiş olursun. Başka bi sey olmaz.

Normal devam edin. Bir seferlik bir şey olmaz. Hapların arkalarında gün var. Günleri takip ederseniz daha rahat kullanırsınız.

Aynı gün 2 tane aldıysan . Sonraki gün alma. Dengelemiş olursun. Başka bi sey olmaz.
Sey yapicam smdi 20 gun bitene kadr icicem 21.gun baska artan bi hap vardi farkli marka yine d kontrol hapi bir tane onu icicem 21 gun tamamlanmis olck bisey olmaz heralde oda dogum kontrol hapi dimi

Normal devam edin. Bir seferlik bir şey olmaz. Hapların arkalarında gün var. Günleri takip ederseniz daha rahat kullanırsınız.
21. Gun bos kalcak ya onuda baska markadan kalan onceden kalan hapi icicem oda dogum kontrool hapi die kendimce yorumladım 21 gunu tamanlamis olcm oylelikle die dusundum

Sakın bugün 2içtim yarın içmeyeyim demeyin, içmediğiniz anda korumaz artık. Kutuyu bitirene her gün 1tane içmeye devam edin. Yedeğiniz varsa 21.gün de o yedekten bir tane için... Bir iki kere ben de yaptım bir günde 2ilaç içmeyi, sıkıntı olmamıştı ♥️

21. Gun bos kalcak ya onuda baska markadan kalan onceden kalan hapi icicem oda dogum kontrool hapi die kendimce yorumladım 21 gunu tamanlamis olcm oylelikle die dusundum
Tamamlamaya gerek yok. Ay içinde içmeyi unutunca bu şekilde kullanılıyor zaten. Fazladan kullanmayın. Elinizdeki bitince 7 gün icmeyip 8. gün yeni kutuya baslayacaksiniz.

Tamamlamaya gerek yok. Ay içinde içmeyi unutunca bu şekilde kullanılıyor zaten. Fazladan kullanmayın. Elinizdeki bitince 7 gün icmeyip 8. gün yeni kutuya baslayacaksiniz.
Yani 21 gunu tamamlamaya gerek yok dimi ozmn 20 gun icmis olucam toplam ara vericem normal 8. Gunu baslicam dimi tamam ozamn cok saol cvplariniz icin

X