• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evin içinde kurduğumuz cümle sayısı üçü geçmez yemek hazırmı şarj aletim nerede yatak açıkmı

Sakinbirbayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
19
-6
86
37
Erkek kendi dünyasında kadın kendi dünyasında şeklinde devam eden evliliklere sesleniyorum nasıl başa çıkabiliyorsunuz taktik verin lütfen.nasıl tek başınıza mutlu olabiliyorsunuz yada olabiliyormusunuz .ben yapamıyorum.sanki(tövbe haşa) aldığım nefesi bile o veriyormuş gibi muhtaç hissediyorum kendimi ona onun sevgisine ilgisine.bütün dünya beni sevgiye ilgiye boğsa istemem o sevsin o ilgilensin yeter.ama karşı tarafta tık yok neden çünkü yaptı üç çocuğu sağlama aldı kendini bu kadın bırakıp gidemez sana muhtaç modunda.

Erkek kendi dünyasında kadın kendi dünyasında şeklinde devam eden evliliklere sesleniyorum nasıl başa çıkabiliyorsunuz taktik verin lütfen.nasıl tek başınıza mutlu olabiliyorsunuz yada olabiliyormusunuz .ben yapamıyorum.sanki(tövbe haşa) aldığım nefesi bile o veriyormuş gibi muhtaç hissediyorum kendimi ona onun sevgisine ilgisine.bütün dünya beni sevgiye ilgiye boğsa istemem o sevsin o ilgilensin yeter.ama karşı tarafta tık yok neden çünkü yaptı üç çocuğu sağlama aldı kendini bu kadın bırakıp gidemez sana muhtaç modund

Erkek kendi dünyasında kadın kendi dünyasında şeklinde devam eden evliliklere sesleniyorum nasıl başa çıkabiliyorsunuz taktik verin lütfen.nasıl tek başınıza mutlu olabiliyorsunuz yada olabiliyormusunuz .ben yapamıyorum.sanki(tövbe haşa) aldığım nefesi bile o veriyormuş gibi muhtaç hissediyorum kendimi ona onun sevgisine ilgisine.bütün dünya beni sevgiye ilgiye boğsa istemem o sevsin o ilgilensin yeter.ama karşı tarafta tık yok neden çünkü yaptı üç çocuğu sağlama aldı kendini bu kadın bırakıp gidemez sana muhtaç modunda.
Evli değilim o yüzden de bana kalırsa çevremdeki evlilikler hakkında çok şey biliyorum.Çunku kimse kocasını bana mükemmel göstermeye çalışmıyor 😁Evli kadınlar arasında var böyle yarışlar herkes benim kocam en iyisi gibi davranıyor.
Herkes bı kendininkini övüyor.Birkac yıldan sonra evliliklerin yüzde 90 ı böyle yürüyor.Bir sizinki değil rahat olun.Bircok arkadaşımın eşi geldiğinde aynı odada bile oturmuyor çocuklar yoruyor diye.Nasil başa çıkıyorlar önceleri tabi uzuluyorlar benimle paylaşıyorlar durumu sonra da amann ne yaparsa yapsın nerde oturursa otursun modundalar,tinmamayı öğreniyorlar

Back