AYNI DOKTORA REVİZYON OLANLARR

mabel01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
530
273
Kızlar 9ay önce burnumdan estetik oldum ama hiç bir değişiklik yok memnun değilim ve biran önce tekrar olmak istiyorum ama bunun için şuan maddi yönden uygun değilim anca bikaçsene sonra. Ama aynı doktora olursam ucret odemem heralde revizyon olduğu için . Biyandanda doktora guvenim gitti revizyondan sonra yine olmazsa mahfolurum. Aranızda revizyonunu aynı doktora yaptıran varmı sonuçlar nasıldı? Lütfen paylaşın:/

Sakin yaptirma cnm eger doktorun basarili olsaydi ilkinde de yapabilirdi bence. Gec bile olsa cok iyi arastirip baska bir doktora yaptir. Bu arada sikayetin nedir burnunla ilgili?

Sakin yaptirma cnm eger doktorun basarili olsaydi ilkinde de yapabilirdi bence. Gec bile olsa cok iyi arastirip baska bir doktora yaptir. Bu arada sikayetin nedir burnunla ilgili?

Ya burnumun ortasındaki kıkırdak çok belirgindi o yüzden oldum ama bi değişiklik olmadığı gibi 9ay olmasına ragmende şiş fotoğraflarda falanda hala yamuk biçimsiz çıkıyo önden çekilemiyorum hala 1ay sonra gidicem doktora bakalım ne dicek

Merhaba arkadaşlar revizyon olmak isteyenler ? İlk ameliyatınızi kim yaptı ? Bende revizyon olcam benim ameliyatı yapan doktor fiyat olarak yüksek + yaptığını burunlarını baksak hepsi güzel ama yalan araştırdikça öğrendim. Siz isim yazmiyosunuz ama revizyonunuz için benimkini bulursanız bu seferde sağlığınızan olursunuz. Açık açık herseyi paylas.

İlk kez biri mantıklı bişeyler yazdı

Aynı doktor ücret alıyor mu revizyon için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…