- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 26
-
- Konu Sahibi Albertynax
Doktorla konuşmaya daha gitmedim gitmeyi düşünüyorumÖncelikle geçmiş olsun burnunuza eski konulardan baktım benimkine çok benziyor önden yamukluğu falan. Doktorunuz hatalı olduğunu kabul etti mi bunu merak ediyorum
Anladım bi konuşun bakalım ılımlı yaklaşır umarım. Bu arada aynı doktora revizyon olup memnun olan arkadaşım da var memnun olmayan da biraz şans işi galibaDoktorla konuşmaya daha gitmedim gitmeyi düşünüyorum
Ücret alır mı sizce onlardan aldı mı?Anladım bi konuşun bakalım ılımlı yaklaşır umarım. Bu arada aynı doktora revizyon olup memnun olan arkadaşım da var memnun olmayan da biraz şans işi galiba
genelde sadece hastane ücretini alması gerekir ama belkidoktor hepsini karşılarÜcret alır mı sizce onlardan aldı mı?
Teşekkür ederimgenelde sadece hastane ücretini alması gerekir ama belkidoktor hepsini karşılar
Memnun olan arkadaşımdan hiçbir ücret talep etmedi çünkü başta öyle konuşmuşlar diğer arkadaşımdan sadece ameliyathane ücreti alındı siz bi an önce doktorunuzla konuşun benceÜcret alır mı sizce onlardan aldı mı?
Tabi ki o kadar kötü değil kendi burnuma çok benzettim zaten :) yaz tatilini bekleyin hem ikinci bi ameliyat için bi sene beklemek gerekiyormuş belki burnunuz o zamana kadar değişime uğrayabilir burnu 2 yılda son halini alanlar duydum bu forumdaFotoğraflarıma baktınız mı hemen ameliyat olacak kadar kötü mü sizce şu an ameliyat olamam üniversitesiyle gidiyorum bi ay sonra finaller var anca yaz tatilinde olabilirim
Fotoğrafınızı mesaj ile yollarsanız çok sevinirim :)Tabi ki o kadar kötü değil kendi burnuma çok benzettim zaten :) yaz tatilini bekleyin hem ikinci bi ameliyat için bi sene beklemek gerekiyormuş belki burnunuz o zamana kadar değişime uğrayabilir burnu 2 yılda son halini alanlar duydum bu forumda
Gönderdim :)Fotoğrafınızı mesaj ile yollarsanız çok sevinirim :)
Ben aynı dr a 2. Ameliyatı oldum.Hayatımın hatasını yaptım.Mahvetti burnumu bir de o kadar özgüvenle 2.ameliyatı ben yapıcam dedi ki asla hayır diyemedimBen burnumdan memnun değilim 7 ay oldu kalın deriliyim kendi doktorumdan başkasına olamam öğrenciyim Aynı doktora revizyon olan var mı memnun musunuz fotoğraflarım bi önceki konuda?
Benim gibi miydi burnunuz?Ben aynı dr a 2. Ameliyatı oldum.Hayatımın hatasını yaptım.Mahvetti burnumu bir de o kadar özgüvenle 2.ameliyatı ben yapıcam dedi ki asla hayır diyemedimOlma kardeş revizyonu okul bitsin öyle ol.
EvetBenim gibi miydi burnunuz?
Şimdiki fotoğrafını atar mısınız
Aynen öyle, şimdiki fotoğrafınızı özelden atar mısınızAynı doktora ikinci kez ameliyat olmanın rus ruleti oynamaktan farkı yok bence. Ben de aynı doktora 15!gün önce revizyon oldum, bakalım zaman gösterecek. Bi taraftan burna yaptığını biliyor, bu olumlu. Diğer taraftan birinci yani kolay ameliyatta başarısız olan biri ikinci yani daha zor ameliyatta başarılı olabilir mi bu da işin olumsuz tarafı. Başka doktora revizyon ücreti ödemek gerek -ki revizyon normal ameliyatın iki katı ücrete tabi oluyor- ... velhasıl iki ucu b.klu değnek...