Aynı anda hem antibiyotik hem fitil kullanmak

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
625
-46
Merhaba kızlar, dün özel bi hastaneye gittim sarı akıntım olduğu için, bana antibiyotik iğne yazdı, antibiyotik hap ve fitil verdi. Vajinal kültür alınması gerekmez mi dedim sen bunları kullan sonra 1 ay sonra kültür alıcaz dedi. Şimdi ben vajinal kültür aldırmadan bu ilaçları kullansam bir problem olmaz mı? Allah korusun belki gonore ya da klamidya var?

Doktor aslında tecrübeli bir doktora benziyordu ama ben cok korkuyorum tedavim gecikicek diye. Dün akşam iğneyi yaptırdım bu arada genta 160mg yaptırdım. Antibiyotik olarak da ornisid fort ve mixovul fitil verdi.

Merhaba ornisid sizde yan etki yaptı mı. Daha önce vajinal enfeksiyon için doktor flagy vermişti. Bilinç bulanıklığı yaptı. Zaten sağlık anksiyetem var. Yan etkilerini okuyunca korktum. Geçen sefer flagy i yarım birakmistim çok etki yapmıştı. Bu sefer doktor ornisid vermiş içmeye korkuyorum.

Ben ornisid kullandım bende bi etki yapmadı. Bi arkadaşımda ise aşırı yan etki yaptı, baygın gibiydi kız sürekli

Yani zaten fitil ve antibiyotik çoğu zaman birlikte veriliyor ? Normal idrar testi verdiniz mi ? Direk muayene sonucu mu bu ilaçları verdi ?

Yakın zamanda oldu o yüzden hatırlıyorum kalkıp bendeki ilaca bakmıştım hatta, bende öyle bi etkisi olmamıştı. Ama arkadaşımda tam bahsettiğiniz gibiydi
Hayır bende bir de anksiyete var. Esas korkum bu. Yoksa yan etkisi olsa ilacı almayı bırakırım en kötü. Ama bu yan etkiler sebebi ile anksiyetemin tetiklenmesinden korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…