Yağlı şekerli baharatlı hiç bir şey yemiyorum yemegı bile kendime göre az yağlı yapıyorumBende de aynı dert var 25 yaşındayım kullanmadığım şey kalmadı yıllardır, en son şeker ve baharatın sebebiyet verdiğini düşündüm ve şu an onları bırakmaya çalışıyorum, belki senin de yediğin birşeyden kaynaklı olarak çıkıyordur yediğin içtiğin şeyleri gözden geçirip ona bir yol dene istersen bide.
Sıkıyor musun peki sıkınca dağılan sıvı yeni sivilcelerin oluşumuna sebebiyet veriyor bir de günlük yıkama köpüğü edin kendi cit tipine göre ben gratislerde satılan himalaya marka yüz yıkama köpüğü kullanıyorum baya güzel temizliyorYağlı şekerli baharatlı hiç bir şey yemiyorum yemegı bile kendime göre az yağlı yapıyorum
La Roche effaclar jelini ve tonigini kullanıyorum canım hiç makyajda yapmıyorum ama böyle işte sevgilimden bile ayrılmak geliyor bazen çok seviyorum ama kendimi hiç beğenmiyorum yaSıkıyor musun peki sıkınca dağılan sıvı yeni sivilcelerin oluşumuna sebebiyet veriyor bir de günlük yıkama köpüğü edin kendi cit tipine göre ben gratislerde satılan himalaya marka yüz yıkama köpüğü kullanıyorum baya güzel temizliyor
La roche en etkili ürünlerden aslında ama bilemedim. Sen kafaya takma yine de sorun ettikçe daha da artarlar. Sivilce makyajdan sebep çıkmıyor çevremde kat kay makyaj yapıp bebek gibi cikde sahip olanlar var önemli olan o makyajı her akşam güzel bir şekilde temizlemek.La Roche effaclar jelini ve tonigini kullanıyorum canım hiç makyajda yapmıyorum ama böyle işte sevgilimden bile ayrılmak geliyor bazen çok seviyorum ama kendimi hiç beğenmiyorum ya
İnşallah geçer ya çok teşekkür ederim canımLa roche en etkili ürünlerden aslında ama bilemedim. Sen kafaya takma yine de sorun ettikçe daha da artarlar. Sivilce makyajdan sebep çıkmıyor çevremde kat kay makyaj yapıp bebek gibi cikde sahip olanlar var önemli olan o makyajı her akşam güzel bir şekilde temizlemek.
Bir de güneş kremi mutlaka kullan özellikle sık dışarı çıkıyorsan ihmal etme güneşte hem sivilceye hemde lekeye sebep oluyor, kullandığın markanın da cildine göre yağsız yapıda olanını seç.
Dermaroller den sonra ne uygulamayı düşünüyorsun cildi beslemek gerek etkisini daha çok artırır.Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Cildim çok bozuldu 2 senedir sivilce leke çukur ne ararsanız var 20 yaşındayım ama yüzüm çok kötü psikolojim bozuldu evden dışarı çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum. 8 ay roaccutane kullandım falan 1 2 ay sonra yine çıktılar şuan yüzüm berbat bir durumda.. geçen yine doktora gittim differin verdi fakat ben daha önce de kullandım bu kremi hiç bir işe yaramadı. Doğal herşeyi denedim bir sürü krem jelde denedim artık çok kötüyüm ne olur bunun kesin çözümü yok mu çok kötüyüm dermaroller almak istiyorum sizce leke ve çukurlara ise yarar mı? Ne yapmam lazım offf