aynaya bakmak istemiyorum canım sıkılıyor

sea sea

RABBİM SANA EMANET...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.261
3
39
kızlar küçük kuzenim yaklaşık 2ay önce yüzümü tırnakladı.yüzümde 5cm uzunluğunda çok derin bi çizik oluştu.ve iki aydır geçmiyor.iz kaldı ve canım çok sıkılıyo bu duruma.tam elmacık kemiğimin üstünde ve görüntüsü çok sinir bozucu.sanki jiletlemişsin gibi bir iz.bepanthen kullan dediler uzun süredir kullanıyorum ama hiç bir değişiklik yok.önerileriniz olursa bekliyorum.ihtiyacım var,yardım ederseniz çok sevinirim...

canım tam bilmiorum ama bi fucidin.i araştır istersen o da çok ii bi krem yanıklara kesiklere fln ii gelio,içinde enfekte olan yaralarda yazıo ama yanlış bişi sölemek istemem yada en iisi doktora git

kızlar küçük kuzenim yaklaşık 2ay önce yüzümü tırnakladı.yüzümde 5cm uzunluğunda çok derin bi çizik oluştu.ve iki aydır geçmiyor.iz kaldı ve canım çok sıkılıyo bu duruma.tam elmacık kemiğimin üstünde ve görüntüsü çok sinir bozucu.sanki jiletlemişsin gibi bir iz.bepanthen kullan dediler uzun süredir kullanıyorum ama hiç bir değişiklik yok.önerileriniz olursa bekliyorum.ihtiyacım var,yardım ederseniz çok sevinirim...

canım aklıma geldi doktor bir arkadaşımın yanında otururken laç tanıtımına gelmişlerdi orada duymuştum.bir krem ve eski izlerde bile etkili olduğunu anlatmışlardı.hatta arkadaşımın kızının çenesinde bir yara izi vardı o kullandı ve iz geçti tabiki o dikiş iziydi seninkinin daha kolay iyileşeceğine inanıyorum.kremin adını hatırlayamadım ama öğrenmeye çalışcam ama sende eczacıya sorarsan eminim biliyordur.gecikme bence geçmiş olsun.

canım aklıma geldi doktor bir arkadaşımın yanında otururken laç tanıtımına gelmişlerdi orada duymuştum.bir krem ve eski izlerde bile etkili olduğunu anlatmışlardı.hatta arkadaşımın kızının çenesinde bir yara izi vardı o kullandı ve iz geçti tabiki o dikiş iziydi seninkinin daha kolay iyileşeceğine inanıyorum.kremin adını hatırlayamadım ama öğrenmeye çalışcam ama sende eczacıya sorarsan eminim biliyordur.gecikme bence geçmiş olsun.

tamam cnm ben sorarım ama sende öğrenirsen haber ver olurmu kesin?

canım, eğer açık yara değilse, ameliyat izlerini geçirmek için kullanılan jelleri bi eczacıya danışarak kullanabilrsin. ben sana bir önereyim: contractubex. ama mutlaka eczacıya veya dermatologa sor tamam mı ?

canım o olmazsa, bir bitki var, onu rahatlıkla kullanabilirsin! KUDRET NARI. belki duymuşsundur. açık yaralar dahil olmak üzere cilt üzerindeki her türlü ize iyi gelir. keşke yara tazeyken bundan sürebilseydin, hiç iz kalmazdı. benim yemek yaparken tırnağımı kesmiştim, neredeyse kopuyordu, 1 mm kalmıştı, her gün kudret narı sürdüm, 2 haftada izi bile kalmadan geçti , düşün yani.
bunu, bitki halinde alıyorsun manavdan veya aktardan, bi kavanoza, üzerini tamamen kaplayacak şekilde saf zeytinyağı ile dokduruyorsun, o kendi çözülüyor bi süre sonra krem gibi oluyor. kullanacağın zaman, bi miktar alıp yağını süzüyorsun, kalan sarı posa kısmını istediğin bölgeye sürüyorsun. işallah işine yarar canım!

Contractubex diyorum bende.
Yara izleri için en etkili olan o jel sanırım,dolgu yapıyor bir nevi.
Ama mutlaka dermatoloğa danışın öyle kullanın.

Contractubex kullan bencede canım senı anlıyorum uzuntunubende ramazanda kaynarsu ıle yuzumum yarısı yanmıstım o zamn ınan senden daha cok kotuydum tedavı ılac sonucunda ALLAH IMA sukur hıc ız kalmadı gectı

Bence acı badem kremi sür çiziğine.tam olarak nerede bulunduğunu bilmiyorum banada annem aldı.sürdüm,yüzümdeki çizik yok olmaya başladı ve artık yok oldu.ama tam olarak işine yararmı bilmiyorum...

onların geçmesi biraz zor paradise cım bende de aynı problem 6 aydır geçirmek için uğraşıyorum başarabilirsem hemen paylaşıcam:))

Kudret narı diyorum.Bulamazsan da(veya beraber de kullanabilirsin) Madacasoll tavsiye ederim.
Geçmiş olsun canım.

bendeki küçüklükten kalma arkadaşlar yeni değil.ctkalinka eğer bunu başarırsan bana da söyle lütfn.özel msj olarak ya da bilmiyrm bi şeklde söyle ltfensenağlama kzlar başka br fikri olan varsa söylesin nolur:KK43:

canım ya üzülme kafana da çok takma hayatta neler var halimize şükredelim benimkiler de taa 10 yaşımdan kalma şu anda 22 yaşındayım senin yaşın da genç daha lisedesin genç yaşlarda cilt kendini daha çabuk toparlıyo o yüzden mesela maya maskesinin böle izleri yok ettiğini söylüyolar, tretin kullanabilirsin ama bunlar cildini yıpratabilir o yüzden dikkatli ol böle şeyler zaman istiyo ki tamamen geçirmek mümkün mü bilemem ama inanıyorum geçiceğine:lepi: olmasa bile o izler zamanla daha düzgün bi şekil alır eğer bu tür soyucu kremler kullanıyosan güneş kremini de unutma başka izler de olmasın yüzünde:1hug:

X