• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri aynaya bakmak istemiyorum...:(( bi akıl lütfen

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

filancam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
318
1
66
İstanbul
Arkadaşlar ben 25 yaşındayım.Yaşadığım sıkıntılardan dolayı yüzüm öyle kötü bir hal aldı ki 40 yaşında gibi görünüyorum .Artık yüzümü yaşıma uygun görünmesini istiyorum..Nolur bana yardım edin. Sigara içmiyorum .Yüzümdeki sıkıntılar ;

- Acayip mimik kırışıklıklarım var :(
- yüzüm çok cansız, solgun yaşlı gibi .
-göz altlarımda beyaz yağ butonları
- siyah noktalar.

Bana ürün tavsiye ederseniz çoook sevinirim. Yüzüm normalden kuruya dönük bir cilt.

şimdiden teşekkür ederim :2:

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım.Yaşadığım sıkıntılardan dolayı yüzüm öyle kötü bir hal aldı ki 40 yaşında gibi görünüyorum .Artık yüzümü yaşıma uygun görünmesini istiyorum..Nolur bana yardım edin. Sigara içmiyorum .Yüzümdeki sıkıntılar ;

- siyah noktalar.

Bana ürün tavsiye ederseniz çoook sevinirim. Yüzüm normalden kuruya dönük bir cilt.

şimdiden teşekkür ederim

cevap verecek yok mu :((((

rkadaşlar ben 25 yaşındayım.Yaşadığım sıkıntılardan dolayı yüzüm öyle kötü bir hal aldı ki 40 yaşında gibi görünüyorum .Artık yüzümü yaşıma uygun görünmesini istiyorum..Nolur bana yardım edin. Sigara içmiyorum .Yüzümdeki sıkıntılar ;

- siyah noktalar.

şimdiden teşekkür ederim

tatlım ilk önce bi cilt uzmanına gitsen cildin ölü hücrelerden arındırılsa bi güzel bakım yapılsa, sonra da önerdigi ürünleri alsan :16:

Gittim ama çıktığımda yüzümde hiçbir değişiklik yoktu.Siyah noktalarım bile hepsi aynı duruyordu :( Verdiği ürünlerin içeiği de hepsi kimyasal . Yüzüme kimyasal birşey sürmek istemiyorum .

Gittim ama çıktığımda yüzümde hiçbir değişiklik yoktu.Siyah noktalarım bile hepsi aynı duruyordu :( Verdiği ürünlerin içeiği de hepsi kimyasal . Yüzüme kimyasal birşey sürmek istemiyorum .

bu şekilde kimseden yardım istememelisin, hatta önerilen ürünleride uzmana danışmadan almamalısın. yaşadığın semte ya da şehire göre sana bence uzman tavsiye edelim. :34: gereken işlemleri en iyi onlar bilebilir çünkü.

Back
X