• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynadaki gördügümü, sizde mi görüyorsunuz?

Mutluyumseninle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
7
0
0
- Yurtdışı
Merhaba kizlar.

Ben daha önce TorneRose adli kullaniciyim. Sil bastan yapmak istedim. Beni hatirlayanlar bilir - sevdigim kisiyle sözlenebilmek icin baya caba sarfettim. Babami ikna ettim. Bugün sözlüyüz, Allaha sükür. Hersey gayet yolunda gidiyor. "Kesinlikle olmaz!" diyen babam bugün sözlümden cok memnun. Cok seviyorlar birbirlerini, kiskaniyorum :o)
Bütün ailem cok memnun, cok seviyorlar sözlümü. Maasallah, diyelim.... :o)

Gelelim konuya...

Uzun süredir aklimi kurcalayan birsey bu.
Düsünüyorumda acaba benim aynada gördügümü, yani kendimi, baskalarida mi benim gördügüm gibi görüyor. Yani demek istedigim, ben aslinda gercekte daha mi farkliyim? Ayna yaniltiyor mu? Aynanin gösterdigi gibimiyiz, yoksa gercekte dahada mi farkliyiz?

Biz aynaya baktigimizda kendimizi zihnimizden ve ruhsal yönden dolayi farkli mi görüyoruz acaba?
Umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir...

Enteresan hic dusunmemistim.
Herkesin bir enerji alani olduguna gore ,
belki bu enerrjinin yansimasi baskasinin gozune aynada baktigimizdan daha farkli geliyor olabilir

Son düzenleme:
:))) değişik bi soru ama şöyle söyliyim aynaya baktığınla ters açısın aslında baktığımız gibi değilmişiz bunu çok sevdiğim üniverste hocamsöylemişti aynada hiç bi zaman net göremezmişiz kendişmizi:)

Eğer sorduğunuz soru soyut bir soru değilse, bir arkadaşınızla birlikte ayna karşısında durun.
Onu nasıl görüyorsunuz aynada ve gerçekte değerlendirme yapın.
Sizin gözünüz aynada nasıl görüyorsa onu, onun gözüde aynada kendisini aynı görüyor. :)

:))) değişik bi soru ama şöyle söyliyim aynaya baktığınla ters açısın aslında baktığımız gibi değilmişiz bunu çok sevdiğim üniverste hocamsöylemişti aynada hiç bi zaman net göremezmişiz kendişmizi:)

güzelsek çok güzel değilmişiz gibi mi ahahahaha :D

tabiki aynada göründüğümüz gibi çok farklı lduğunu düşünmüyorum:115::115::115::115:

cok ılgınc bı dusunce ama gercekten haklı olabılırsınız. çunku mesela moralımız yuksek olduğunda kendımızı nasıl da guzel goruruz bı de canımız sıkkınken ooo hıc yaklasma. yanı enerjıyle alakalı olabılır bencede.

ben biyerde okumuştum insan kendisini aynaya bakınca normalde olduğundan daha güzel görürmüş.. ne kadar doğru bilmiyorum bi ara benimde aklıma takılmıştı, kendimi güzel buluyorum ama ya çirkinsem diye :D

Evet ayna görüntümüz ters bir görüntüdür,webcamdeki halimiz gerçek halimizdir.Ve psikolojimize göre de aynadaki halimizi farklı görürüz,yüzümüzdeki pürüzlere,çirkin taraflara odaklanmak istemeyiz.

Sesimiz de zaten bizim duyduğumuz şekilde değildir.

Ama bunlara çok takılmamak lazım bence.İnsan kafayı yer.

Back
X