Merhaba kızlar dün başıma gelen garip can sıkıcı bi o kadarda komik olayı sizlerle paylaşmak istedim ki sizde benim gibi böyle bir tuzağa düşmeyin..
Şu fırsat sitelerini bilirsiniz ben o fırsat siteleri vasıtasıyla ümraniyede bulunan Ayna Ayna adlı güzellik merkezinden lazer epilasyon kuponları aldım. önce çok almadım ama bi kere yaptırmaya gideyim beğenirsem daha fazla alırım dedim ve randevu alarak adı geçen merkeze gittim.. bi hürmet bi hürmet:)) koltuk altımı ve genital bölgemi yaptırdım kadınla muhabbet ettik kadın bana tamamen biteceğini söyledi kendi yaptırdığı bölgeleri gösterdi, anlayacağınız ben oradan çok mutlu bi şekilde ayrıldım:))eve döndükten sonra netten hala devam eden kampanyalarından tam 30 adet kupon aldım.. 1 hafta sonra cep telefonuma bi mesaj geldi eski müşterilerimize kampanya tüm bacak 9,5 diye!! bende 1 kere gitmeyle eski müşteri oldum ya atladım tabi hemen, 14 tane de o kampanyadan aldım:)) sonraaaa bunlar netten bi kampanya daha yaptılar 7 tanede ondan aldım:))) neyseee gelelim asıl hikayeye:
dün saat 10 da randevum vardı sabahın köründe eşimi ikna ettim bebeğimide yanımıza alarak çıktık yola, geldik merkeze zile basıcaz aşşağıdan bi baktık zilin üzrinde isimleri yok, şaşırdık önce yanlış mı geldik acaba diye, tam o anda apartmana bi adam giriyodu ona sorduk oda ne dese beğenirsiniz: günlerdik gelenin gidenin haddi hesabı yok bunlar insanların paralarını alıp tası tarağı toplayıp kaçmışlar!! öylece kalakaldım.. sabahın köründe kalktığıma çocuğumu sefil ettiğimemi yanayım, giden paralarıma mı yanayım salak yerine konduğuma mı yanayım bide o arada arabamız çekildi hadiii koştur koştur öğlen sıcağında onunla uğraştığımıza mı yanayım hangisine yanayım bilemedim.. bu işin peşini bırakmayacağım ama ne gerekiyosa yapıcam. siz siz olun iyice araştırmadan peşin paranızı böle yerlere yatırmayın..