• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı anda meme büyütm+karın germe olur mu

porselen54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
11
0
1
41
Arkadaslar ben ikisini ayni anda istiyorum. Ama ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bu cumartesi dr.ilsun Özkaya aka ya randevum var. Ayni zamanda evliyim ve biri 3,5 biri 1,5 yaşında iki çocuğum var. Bir de ameliyatı annem dışında hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Bunların hepsi bir arada çok imkansız gibi dursa da ilk aşama olan dr randevusundan sonra bazı şeyler sekillenmeye başlayacak inşallah.
Fikri önerisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşın lütfen. ..

Meme büyütme ameliyatıda oldum,karın germe ameliyatıda..
Aslında sıkıntılar benzer sıkıntılar.. Meme büyütmeden sonra kolları fazla kullanamıyorsunuz zaten. Karın germeden sonrada ağır kaldırmak çekmek itmek gibi hareketler kısıtlı yapılıyor. Yürüme dede hareket etmektede zorluk oluyor. Muhakkak birinden destek almanız gerek. Çocuklarınızı kendiniz bakmanız ilgilenmeniz imkansız gibi. Yani tek ameliyat olsanızda zorluk yaşarsınız.. Çocuklarınız küçük çünkü. Annenizin iki üç hafta en az yanınızda kalması ve evle sizinle ilgilenmesi lazım bilginiz olsun ;)

Arkadaslar ben ikisini ayni anda istiyorum. Ama ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bu cumartesi dr.ilsun Özkaya aka ya randevum var. Ayni zamanda evliyim ve biri 3,5 biri 1,5 yaşında iki çocuğum var. Bir de ameliyatı annem dışında hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Bunların hepsi bir arada çok imkansız gibi dursa da ilk aşama olan dr randevusundan sonra bazı şeyler sekillenmeye başlayacak inşallah.
Fikri önerisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşın lütfen. ..
Bende aynı dr a haftaya amelıyat olucagım benımde 2 5 yaşında bir kıZım var annem 1 hafta yanımda kalıcak sende karın germeyle bırlıkta olucakmışsın birinin en az bır hafta yanında olması şart bence sonrasında da çocugu kucaga almak gerektıgınde veya altını degıstırırken eşimden yardım almayı dusunuyorum

Canım özelden de yazmıştım meme büyütme ameliyatı kendi başına iyileşme süreci uzun bir ameliyat, kolları kullanamamak olsun, yatıp kalkamamak olsun.. Bir de karın germe olursan seni epey zorlar.

MerhabaQUOTE="arzum77, post: 43055341, member: 238439"]Meme büyütme ameliyatıda oldum,karın germe ameliyatıda..
Aslında sıkıntılar benzer sıkıntılar.. Meme büyütmeden sonra kolları fazla kullanamıyorsunuz zaten. Karın germeden sonrada ağır kaldırmak çekmek itmek gibi hareketler kısıtlı yapılıyor. Yürüme dede hareket etmektede zorluk oluyor. Muhakkak birinden destek almanız gerek. Çocuklarınızı kendiniz bakmanız ilgilenmeniz imkansız gibi. Yani tek ameliyat olsanızda zorluk yaşarsınız.. Çocuklarınız küçük çünkü. Annenizin iki üç hafta en az yanınızda kalması ve evle sizinle ilgilenmesi lazım bilginiz olsun :KK66:[/QUOTE]
M

Meme büyütme ameliyatıda oldum,karın germe ameliyatıda..
Aslında sıkıntılar benzer sıkıntılar.. Meme büyütmeden sonra kolları fazla kullanamıyorsunuz zaten. Karın germeden sonrada ağır kaldırmak çekmek itmek gibi hareketler kısıtlı yapılıyor. Yürüme dede hareket etmektede zorluk oluyor. Muhakkak birinden destek almanız gerek. Çocuklarınızı kendiniz bakmanız ilgilenmeniz imkansız gibi. Yani tek ameliyat olsanızda zorluk yaşarsınız.. Çocuklarınız küçük çünkü. Annenizin iki üç hafta en az yanınızda kalması ve evle sizinle ilgilenmesi lazım bilginiz olsun :KK66:

Fotoğraflarını görebilir miyim hem karın hem gögüs farklı zamanlarda oldun sanırım sen dimi. Bi de sunu sorayım ben ikisini de aynı anda yaptırsam bile en fazla 1bilemedin 2 hafta mı zorlanirim. Ne dersin...:110:

Yok canım ya 3 haftayı gözden çıkar ben de meme ve karın oldum karın mini karın germe ama yine de öyle 1 hafta bilemedin iki haftalik is değil ayakta gezersin ama işini gücünü yapamazsın çocuklarla da yeterince ilgilenemezsin

Bende haftaya karın germe ve göğüs ameliyatı olucam korkudan ölüyorum :( çok zor diyor herkez

Back
X