• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylin ve Erkan Sözlendi o4.o4.2o1o

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
♥ ąŷŁĩŋ √ẽ ∑яқдЛ ♥ S Ö Z L E N D IIIIIIIIIIIIIIIIII o4.o4.2o1o :nazar: opuyorumnanaktan

okadar güzeldikiiiii, herkesin elinde birsey vardiiii... lokum, lokma, meyve, söz tepsim, cikolatam, ciceklerim, tatlim... bizde cok sasirdik, nekadar cok sey getirmisler, sagolsunlar opuyorumnanaktan....

annesi bana re$at altin zincirli takti (artik neyse adi kaydirigubbakcemile3)sagolsunnn opuyorumnanaktan, halasi esprit den saat takti sagolsun, öbür halasi para takti istedigim birseyi alabilmek icin, oda sagolsunn opuyorumnanaktan, askim da bana tek tasimi taktii, ve alyanslar takildi, ama ben o alyansi nisanda takicam, sadece askim takicak sözde,nisanda.

allahim sonunu hayretsinnn, tamamini getirsin insallahhhh

Iste Resimlerrr:

´pastalari ben yaptimmmm

Son düzenleme:
ayyy maşallah canımm ya ne kadr güzel olmuşsun. Mevlam hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

not: darısı bize (:

tebrik ederim canım....mutluluklarrrrra.s.a.s.darısı bizeee:jeyyar::teytey::teytey:

ayy cok sagolunnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darisi sizin basinaaa insallahhhhhhhh
allah herkese nasip etsinn

hmm herşey çok güzel görünüyo çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin

çok güzel olmuşsın canım allah tamamını erdirsin sen ne taktın damada

canım çok güzel olmuşsun :) darısı başıma opuyorumnanaktan mutluluklar:nazar:

Ay çok güzel ya...

Herşey dört dörtlük maşalla.

Nazar değmesin çok güzel kareler bunlar

Mutluluklar dilerim :nazar:

herşey süper gözüküyor maşallah :nazar: rabbim nazarlardan korusun :nazar::nazar:mutluluklar canım allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

maşallah çok yakışmışsınız. Allah tamamına erdirsin. yalnız makyaj neden çok hafif yaptın? tarzınmı öyle?

canım benım cok gusel olmuşsunn tütütü maşşallahhh rabbım nazarlardan saklasınn bırbırınızede cok yaskımısınızz rabbım devamını getırsınnn omur boyu mutluklar dılerım

Back