• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aylin kurt'a lapiaplasty olanlar lutfen yardımmmm

şimdiki doktorunuz kim, his kaybı var mı 1 ay olmuş ve benimde klitorisim uzun onu da keselim dediler :KK43:
Klitorisin kesilmesi gibi bir şey zaten mümkün değil o kadın sünnetine giriyor. Üzerindeki deri fazlalığının alınmasından bahsedilmiştir sanırım. His kaybım yok çok şükür. Doktorum nurgül altuntaş kocaelide. Sadece doktor olarak değil insan olarakta çok iyidir yakınlardaysanız görüşmenizi tavsiye ederim ücretsiz muayene ediyor.

Arkadaslar bende klitorise dokunulmadi sadece iç dudaklar aşagı doğru çekilerek dikilmiş ve klitoris aşagı inmiş ve tamamen dışarıda duruyor. Farfarella nin dedigi gibi inanilmaz aciyor. 1 hafta oldu ameliyat olalı. Ve bunun geçecek birsey oldugunu asla dusunmuyorum. Belki çok usta bir elde klitorise müdahale yapilarak içeri alınabilir. Boyle bi durumla karsilasan oldu mu? Dahasi dr uma foto attim. Klitoris firladi diye. 1 haftadir ulasamiyorum. Cvp vermiyor. Farfarella nasil oldu acaba duzeldi mi revizyon mu oldu yeniden. ?
merhaba nasıl oldunuz acaba merak ettim

Back