• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aylin kurt'a lapiaplasty olanlar lutfen yardımmmm

farfarella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
59
8
96
İstanbul
2 hafta önce labiaların kucultulmesi ve aynı zamanda klıtorıs askılaması yapılıdı.Hıcte oyle kolay bısey degılmıs.Hala sıs ve gergın.Bu operasyonu gecıren arkadaslar varsa lutfen bıseyler yazın moralım cok bozuk.1 ay sonra evlenıyorum ve ıyılesmemesınden cok korkuyorum.3 haftada ıyılesecektı doktorun solemesıne gore lakın 2 hafta gectı hala bu durumda olması altust ettı benı.Kendım bıle dokunamıyorum temızleyemıyorum nerde kaldı cınsellık.Arkadaslar ıyılesme surecınızı paylasın lutfen.Normal hayata nezamn basladınız.

canım klitoris askılaması ne bilmiyorum ama. bende dış dudaklara yağ enjektesi ve klitorisin üzerindeki fazla deriyi aldırmıştım. evet iyileşme süreci ve tamamen geçmesi 1-2 haftada olmuyor. normal bir şey. sen panik yapma. hijyenine dikkat et yeterli

saol elvıııına cvbın ıcın.Pekı yag enjektesı kendı yagındanmı alınarak konuldu.Ilk gorunum cok sıs ve ırımı gozukuyodu.Nekadar zamanda ındı ve nekadar ındı acaba.Benımkı gozume cok sıs gelıyo ve ınmesını ıstıyorum.Goruntu degısmezse o yag tekrar cıkarılabılırmı acaba.Bırde ıyılesme 2 haftada olmuyo demıssın.Rahat hareket etmen ve herseyın normale donmesı 1 aydan uzun surermı sence

2 hafta önce labiaların kucultulmesi ve aynı zamanda klıtorıs askılaması yapılıdı.Hıcte oyle kolay bısey degılmıs.Hala sıs ve gergın.Bu operasyonu gecıren arkadaslar varsa lutfen bıseyler yazın moralım cok bozuk.1 ay sonra evlenıyorum ve ıyılesmemesınden cok korkuyorum.3 haftada ıyılesecektı doktorun solemesıne gore lakın 2 hafta gectı hala bu durumda olması altust ettı benı.Kendım bıle dokunamıyorum temızleyemıyorum nerde kaldı cınsellık.Arkadaslar ıyılesme surecınızı paylasın lutfen.Normal hayata nezamn basladınız.

canim keske dugunle arasini bu kadar kisa tutmasaydin.doktorlar 2-3haftada iyilesir diyorkar ama bu surec bunyeye gore degisiyor.2 ay olsaydi arada garanti olurdu.ama moralini bozma daha yaklasik 1 haftan var..2 gunde bile bazen acayip iyilesme oluyor.
ben 1 hafta once labioplasti oldum.ilk gunler cok sis ve cirkindi ama son 2 gundur baya baya indi sisler..dikisler duruyo daha tabi

cnm zaten 2 ay kala yaptırdım ben.Dr 3 haftada gecer dıyınce ıyıce ıyılesır dıe dusundum.1 ayı gectı 1 ay kaldı.Ama hala sıkıntılarım gecmedı ve hıc bı degısıklık yok onun ıcın 1 aydada gecıcegını dusunmuyorum.Goruntude cok sıkıntı yok bıraz sıs yada seklı bu artık bılemıyorum.Problem ıcerde gorunurde bısey yok.Klıtorısım bıraz yukarı alındı.Cok acım var degdıgım zaman zıplatıyo benı otururken falan bazı sekıllerde agrıyo.Yanı bunun dıkısle ılgısı oldugunu pek dusunmuyorum.Dr da bole bı durumla hıc karsılasmadıgını soledı ne oldugunu oda bılmıyo bu durum dahada korkutuyo benı.Coktan gecmesı gerek dedı beklıycez gorucez dedi.Bu ne sımdı sınırden ölucem.

Ben de bu hafta aylin kurta labioplasti ameliyati icin gorusmeye gitmeyi dusunuyodum ama son kesajlar beni tedirgin etti.zaten cok kararsizim hem kurtulmak istiyorum hem cok korkuyorum.

Ben de bu hafta aylin kurta labioplasti ameliyati icin gorusmeye gitmeyi dusunuyodum ama son mesajlar beni tedirgin etti.zaten cok kararsizim hem kurtulmak istiyorum hem cok korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar
Bende labioplasty olmayı düşünüyorum geçen hafta dr aylin kurt ile görüştüm bu formlarda okuyup ismini görmüştüm ve karar verdim önümüzdeki hafta bi aksilik çıkmaz ise olmayı düşünüyorum..

Arkadaslar bende klitorise dokunulmadi sadece iç dudaklar aşagı doğru çekilerek dikilmiş ve klitoris aşagı inmiş ve tamamen dışarıda duruyor. Farfarella nin dedigi gibi inanilmaz aciyor. 1 hafta oldu ameliyat olalı. Ve bunun geçecek birsey oldugunu asla dusunmuyorum. Belki çok usta bir elde klitorise müdahale yapilarak içeri alınabilir. Boyle bi durumla karsilasan oldu mu? Dahasi dr uma foto attim. Klitoris firladi diye. 1 haftadir ulasamiyorum. Cvp vermiyor. Farfarella nasil oldu acaba duzeldi mi revizyon mu oldu yeniden. ?

Arkadaslar bende klitorise dokunulmadi sadece iç dudaklar aşagı doğru çekilerek dikilmiş ve klitoris aşagı inmiş ve tamamen dışarıda duruyor. Farfarella nin dedigi gibi inanilmaz aciyor. 1 hafta oldu ameliyat olalı. Ve bunun geçecek birsey oldugunu asla dusunmuyorum. Belki çok usta bir elde klitorise müdahale yapilarak içeri alınabilir. Boyle bi durumla karsilasan oldu mu? Dahasi dr uma foto attim. Klitoris firladi diye. 1 haftadir ulasamiyorum. Cvp vermiyor. Farfarella nasil oldu acaba duzeldi mi revizyon mu oldu yeniden. ?

Bende aynı sorunları yaşadım. askılamayla gerdiriyor fakat klitorisi içeri almıyor müdahale etmiyor. Ve daha da dışa çıkık kalıyor. Sürekli çamaşırla temas var pantolon dikişleri rahatsız ediyor. Üstelik sürtünmeden dolayı da sürekli şiş kalıyor. O dışarı çıkıklık bende geçmedi ben 2. Ameliyatımı olacağım. YeniDoktorumla görüştüm yanlış müdahale edilmiş klitorisin yanlarından müdahale ediyoruz ve burdaki kaslar klitorisi geri çekiyor bu şekilde yapılmalıydı dedi. Deri fazlalıkları vsde alınıp küçültülmeliymiş. Moralini bozmak istemiyorum iyileşme sürecini beklemelisin ve beğenmediğin doktora kesinlikle 2. Ameliyatı olmanı tavsiye etmiyorum.

Bende aynı sorunları yaşadım. askılamayla gerdiriyor fakat klitorisi içeri almıyor müdahale etmiyor. Ve daha da dışa çıkık kalıyor. Sürekli çamaşırla temas var pantolon dikişleri rahatsız ediyor. Üstelik sürtünmeden dolayı da sürekli şiş kalıyor. O dışarı çıkıklık bende geçmedi ben 2. Ameliyatımı olacağım. YeniDoktorumla görüştüm yanlış müdahale edilmiş klitorisin yanlarından müdahale ediyoruz ve burdaki kaslar klitorisi geri çekiyor bu şekilde yapılmalıydı dedi. Deri fazlalıkları vsde alınıp küçültülmeliymiş. Moralini bozmak istemiyorum iyileşme sürecini beklemelisin ve beğenmediğin doktora kesinlikle 2. Ameliyatı olmanı tavsiye etmiyorum.

mrb öncelikle geçmiş olsun.
2. ameliyatınızı oldunuzmu acaba. Bende düşünüyorum doktor konusunda kafam çok karışık.
Özelden msj atım size ama yeniyim sanırım başarılı olamadım.

mrb öncelikle geçmiş olsun.
2. ameliyatınızı oldunuzmu acaba. Bende düşünüyorum doktor konusunda kafam çok karışık.
Özelden msj atım size ama yeniyim sanırım başarılı olamadım.
Merhaba ameliyatımı haftaya olucam olumlu ya da olumsuz size geri dönüş yaparım. Ama klitorisinizde büyüklük dışarıda durma gibi sorun varsa o doktoru tavsiye etmiyorum lütfen doktorla utanmadan çekinmeden tüm isteklerinizi belirterek konuşun sizi rahatsız eden tüm detayları söyleyin ve sitelerden fotoğraf gösterebilirsiniz şu şekilde olabilir mi sonuç diye. Yoksa gerçekten kendi düşüncelerine göre yapıyorlar ameliyatı

Aylin hanımımı tavsiye etmiyorsunuz.burdaki nerdeyse herşeyi okudum,Aylin hanım şu anda mantıklı geliyo.Ebru hanım hakkındada iyi yorumlar var.Kafam oldukça karışık.Siz kime olucaksınız ameliyatı.

Ve benim klitorisin normal olarak nasıl olacağı hakkında fikrim yok aslında.sol iç dudakta çok uzama var çocukken bisiklete çok sert bi şekilde oturmamdan dolayı ezilmişti ve yıllar geçmesine rağmen tedavi olacak cesareti yeni gösterebiliyorum.

Sizin ameliyatınız çok güzel geçer inşallah.Şu sıkıntılardan kurtuluruz.

Aylin hanımımı tavsiye etmiyorsunuz.burdaki nerdeyse herşeyi okudum,Aylin hanım şu anda mantıklı geliyo.Ebru hanım hakkındada iyi yorumlar var.Kafam oldukça karışık.Siz kime olucaksınız ameliyatı.

Ve benim klitorisin normal olarak nasıl olacağı hakkında fikrim yok aslında.sol iç dudakta çok uzama var çocukken bisiklete çok sert bi şekilde oturmamdan dolayı ezilmişti ve yıllar geçmesine rağmen tedavi olacak cesareti yeni gösterebiliyorum.

Sizin ameliyatınız çok güzel geçer inşallah.Şu sıkıntılardan kurtuluruz.
Çok teşekkür ederim. Aylin hanımla fiyatı konuştunuz mu bilmiyorum yüksek bir rakamdan bahsediyor ve yaptığı ameliyat fotoğraflarını gidip görebilirsiniz. Benim pek içime sinmedi. Yabancı sitelerden araştırma yaparsanız sorununuzu daha net anlayabilirsiniz sanırım iç dudaklarınızdan birisi büyük bu basit bir şekilde halloluyor. Ben klitorisin üzerindeki fazla deriyi aldıracağım, biraz gerdirme yapılacak, dış dudaklara dolgu ve iç dudakların şekli düzeltilecek ameliyat sonrası daha net konuşabilirim şuan bir şey söylemek için erken. Umarım istediğiniz gibi olur her şey sevgiler.

Back
X