Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kızkardeşim ev kendinin 1850 falan maaşları sanırım ama yemekten çok kısmamayaım dersen zor geçinirsin..oğluna özel ders aldırıyor taksitleri var ufak tefek..biz 1600 tl yle gecinemiyoruz ama bilmem ki sigara ya cok para gidiyor birazda paranın bereketiyle ilgili
bu paralarla sosyalik olayına falan asla giremezssin tabiibiz 1600 tl yle gecinemiyoruz ama bilmem ki sigara ya cok para gidiyor birazda paranın bereketiyle ilgili
sinema ,tiyatro ,tatil..sosyalik olayı derken anlamadım
Vara yoğa para harcamam diyorsanız sigara vs yoksa 1.500 2000 rahat yeter diye düşünüyorum. Gebze nin pazar malları bile nerdeyse mağazalara denk diyebilirim. Çok pahalı bi yer değil yani.Kiraların 400-500 tl olduğu çok pahalı olmayan bi şehirde yaşamak için yeni evlenecek bir çiftin aylık ne kadar geliri olması lazım sizce?
Harcamalara bağlı tabi kimi üç çeşit peynirle oturur kahvaltıya kimi birAylık 5000 tl'ye geçiniyorum ben işten ayrıldım çocugum için öyle şaşalı bir hayatım yok lüksün dibini bulmuyoruz yani evimiz de yok kiradayız ama inan anca yetiyor çünkü bir çocugumuz var ikinciyi bile bu sebebten dolayı yapamıyorum
Bu nasıl bir yaşam standartına sahip oldugunuza baglı aslında ama aylık 400 tl kılık kıyafet masrafı çok degil mi sence :)
biz 1600 tl yle gecinemiyoruz ama bilmem ki sigara ya cok para gidiyor birazda paranın bereketiyle ilgili
o zaman bizim paranın hiç bereketi yok 3000 net gelir var üç kişi geçinemiyoruz borç içindeyiz
Canım ben de Gebze ye çok yakın oturuyorum. 1500 tl ile güzell bir şekilde Geçinirsiniz. Tabii gidip bir pantolona 100 bir ayakkabıyla 200 tl vermezsen.gebze de cnm. 400-500 tl ye rahat ev bulunurmuş