Kontakt Lens Aylık Lensler Ve Süreleri

xxhilxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
198
2
Kızlar benim gözlerim bozuk. Ve geçen sene renkli lens merakımdan sonra gözlük yerine numaralı aylık lens kullanmaya başladım.
Sağ gözüm astigmalı ve sağda da solda da miyop var.
Aylık lens kullanıyorum ama rahatsız etmediği için 1 aydan fazla süre kullanıyorum.
Lenslerimi aldığım yerdeki adam açıldıktan 1 ay sonra at dedi.

Benim gibi süresinden fazla kullanan kimse var mı ?
Kullandıysanız ne kadar süre ?
Ve herhangi bi sıkıntınız oldu mu ?

Selam, öyle bir hata yapma derim..çünkü gözlerin bir kez alerji oldu mu tamamen geçmiyor ve sürekli tekrarlıyor.. Zamanında 1 aylık lensleri 3 aylık diye sattıklarında benim başıma gelmişti..

Rahatsız etmese de, max 20 gün kullan at..uzun süre lens kullanmak istiyorsan tabi :)

Canım bizim bir eczacı tanıdığımız var kendisi de lens kullanıyor ve 1 aylık lensleri 1.5 ay kullanıyor 1.5 ayda lense hiç birşey olmayacağını söylüyor. Ben de öyle yapıyorum ama seçim senin tabi

merhaba,

20 yıldır lens kullanıyorum. aylık lens alıyorum.
yeni bir solüsyon keşfettim. o kadar iyi ki artık aylık lenslerimi 3 ay bile kullandığım oluyor. her zaman aynı yerden lens aldığım için dükkandakilerin bile dikkatini çekmiş artık çok lens almamam. zaten solüsyonu da onlar önermişlerdi. solüsyonun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum açıkçası :)

lens rahatsız etmeye başlayınca atıp yenisini takıyorum.

ama solüsyonunuz iyi değilse süreyi çok uzatmayın. 1 kere göz kanaması geçirdim bu yüzden. 6 ay lens kullanmamı yasakladı doktor.

Canım bizim bir eczacı tanıdığımız var kendisi de lens kullanıyor ve 1 aylık lensleri 1.5 ay kullanıyor 1.5 ayda lense hiç birşey olmayacağını söylüyor. Ben de öyle yapıyorum ama seçim senin tabi

canım eczacı kalfasıyım ben. benim eczacımda öyle söylüyo ama forumda sıkıntı yaşayan varmı diye öğrenmek istedim

merhaba,

20 yıldır lens kullanıyorum. aylık lens alıyorum.
yeni bir solüsyon keşfettim. o kadar iyi ki artık aylık lenslerimi 3 ay bile kullandığım oluyor. her zaman aynı yerden lens aldığım için dükkandakilerin bile dikkatini çekmiş artık çok lens almamam. zaten solüsyonu da onlar önermişlerdi. solüsyonun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum açıkçası :)

lens rahatsız etmeye başlayınca atıp yenisini takıyorum.

ama solüsyonunuz iyi değilse süreyi çok uzatmayın. 1 kere göz kanaması geçirdim bu yüzden. 6 ay lens kullanmamı yasakladı doktor.

yeni bi solüsyn cıktı ondan bahsediyosunuz sanırım bende ondan kullanıyorm bende çok memnunum :)

canım eczacı kalfasıyım ben. benim eczacımda öyle söylüyo ama forumda sıkıntı yaşayan varmı diye öğrenmek istedim

yeni bi solüsyn cıktı ondan bahsediyosunuz sanırım bende ondan kullanıyorm bende çok memnunum :)

evet :)) hani solüsyonun yanına takıyorsun lens kutusunu

solüsyon şişesi de şeffaf

şiddetle tavsiye edilir :)))

kulanma derim, ben o hatayi yaptim.. simdi gozlerime lens takinca bir kac saat sonra gozlerim kuruyor artik.. cunku suresi gecince lenslerin ve sen kulandigin zaman gozlerin artik oksijen alamiyor.. zamanla lens kulanamazsin.. 15 gun fazla kulanicaksin diye gozlerini bozma..

X