Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi aylık kontrol

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
evet canım her ay aksatmadan götürüyorum..
sanırım ilk 1 yıl böyle devam edecek..
1 yaşından sonra yanılmıyorsam 2 yada 3 ayda 1 götürülmesi gerekiyor...

bizde 1 yaşına kadar her ay gittik..1 yaşından sonra dr gelişimleri iyi isterseniz 2-3 ayda da gelebilirsiniz dei..

aynen.ben de her ay aksatmadan götürüyorum.hatta az önce doktordan geldik.arkadaşımın dediği gibi 1 yaşına kadar bu şekilde dewam.1 yaşından sonra 2-3 ayda bir götürebilirsin

evet canım her ay rutin kontrolüne bende götürdüm 1 yaşına kadar hep gittik..zaten aşıları hemen hemen her ay oldugu için gitmen gerekiyor ben hep özel hastanede yaptırdım kızımın aşılarını..1 yaşından sonrada 2 ayda bir falan götürüyoruz

evet düzenli olarak gidiyoruz.kesinlikle gidilmeli.1 yaşından sonra doktorumuz ne derse 2-3 ayda birmi olur arkadaşların dediği gibi bakıcaz artık.

Evet, her ay doktor kontrolüne gidiyoruz...kaydirigubbakcemile5

Biz mecburen götürüyorduk.Bizim kız her ay hastalanıyordu.Doktor artık şu vakitte getirin dese de biz 10 aya kadar her ay doktorda idik.Zor bir dönemdi bizim için.Ama gelişimini takip etmek için götürülmeli

kızım daha 1 aylık ama bende 1 yaşına kadar her ay götürücem..bence ihmal edilecek bişey değil..benim görmediğim bişeyi görsün diye götürücem doktora sonuçta ilk bebeğim ve tecrübesizim..

kızım 4 aylık bizde her ay götürüyoruz ama 6 aydan sonra 1 yaşına kadar rutin kontroller 2 ayda bir diyor doktorumuz onun söylediği şekilde devam edceğiz.....

bizde 9 aydır her ay gidiyoruz
bazı aylar 2 kere gittimizde oluyor
1 yaşına kadar böyle devam
ondan sonra dr. ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…