Anket Aylık giyim harcamanız ortalama ne kadardır?

Aylık giyim harcamanız ortalama ne kadardır?

• 0-50 TL

OY: 25 40,3%
  • 50-100 TL

OY: 16 25,8%
  • 100-175 TL

OY: 8 12,9%
  • 175'den daha çok

OY: 13 21,0%

• Ankete Katılan
    62
Çalışırken yani kızım olmadan önce dengelerdim.100 lirayı geçmemeye çalışırdım genel olarak..
Ama şu anda bazen hiç bir şey almadığım oluyor.Dışarı çıkarkende varolanları bir çok giymediğim yada sadece bir kere giydiklerimi giyiyorum..

bende dikkat edrerim harcamalarıma kendime değilde çocuklarıma alırım mutlaka öncelık onların

aylık olarak bişey diyemem
ilaki heray giyim almiyorum
ama aldığım zaman 400-500üde geçebiliyor

giyime fazla merakım yok

ancak çok güzel bir şey gördüğüm ve gözüm kaldıysa alırım.

bir de indirimde avantajlı ve beğendiğim birşeyler varsa alırım

çamaşıra daha fazla meraklıyım :roflol:

yani aylık ortalamaya vurursak 120 yi falan geçmez kızım için aldıklarım da dahil

opuyorumnanaktançalıştığım için her ay başı gidiyorum mağazaya alıyorum bişiler genelde her ay 100 - 150 tlyi buluyo ama kardeşime anneme de aldığım oluyor arada...

valla ben giyimden çok kozmetiğe para veriyorum, giyim de aya göre değişiyor, bi ay 50 lira bile vermezken bir ay 300ü bulabiliyor, ihtiyacım olan şeye bağlı tabii, eğer ayakkabı ya da pantalon alacaksam açılırım biraz. ah şu kozmetik olmasa giyime daha fazla para ayırıcam ama boshayallersmile

ben hiçbirşeye fazla para harcamam.hep indirimden alırım genelde pazardan alışveriş yaparım.:1closedeyes:

Aydan aya değişiyor bu .
Bazen çok fazla alışveriş yaparım bazen çok az bazende o ay hiç yapmam .
Para durumuma ve birşey beğenip beğenmeme durumuma bağlı bu .

ben öyle her ay kendime birseyler almam, ama cocuklara mutlaka alirim...ortalama düsünürsen aylik 100 € harciyorumdur kiyafete...........

daha dün 200 verdim :S dayanamıyorum napim...
geçen haftada 100 e yakn harcadım..illa grcem bi magazaya boş anımda yani

ne sen sor ne ben söliiiim :kedi:
valla annemin kartı bende oldugunda 1,2 milyarı buluodu nasılsa otomatik ödenio annem görmüodu bile ekstreyi
şimdide hosuma giden herseyi alıyorum yoksa aklımda kalıo uyuyamadıgım oluo tam bir alışveriş hastasıyım ama o kadar abartamıorum artık

bekarken ve yeni evliyken astronomik rakalmlara ulaşabiliyordu. ama şimdi 2 bebeğim var, geleceği de düşünmek zorundayım şakkıdı

biri alışveriş mi dedi eyvahedigeldismile
aydan aya değişiyor bende. Ama eğer bişey beğenirsem onu muhakak alıcam, yoksa hayatta rahat edemem. aklımda kalır kaydirigubbakcemile3 .Ama şöyle bi sorunum var, üstüme ne giysem hemen oturduğu için alıyorum da alıyorum hep alsanaalsanasmile bi an önce bu alışkanlığımdan vazgeçmem gerek.
'' Arkadaşımla carşıya ınıyoruz. gezıyoruz her tarafı. hadi içeri girelim diyor. ben dıyorum yok olmaz kaydirigubbakcemile3 . Yaaa hadi sadece bakıcaz. tamam peki bakalım sadece. Bak bişey alırsam beni durdur diyorum arkadaşıma -tatlicadiarzu- . tamam olur diyor. Neyse giriyorz ikimizde kıyafetlere dalıyoruz kendimizi kaybediyoruz tabi ister istemezdelikafadulden. Sonra dükkandan çıkınca. hani bişey almicaktık diyoruz birbirimize :roflol:. Bu olay hep tekrarlanır böyle. Ne alışveriş benden vaz geçeçerk. nede ben onadan sanırım bu gidişte :roflol:

çok değil bbayadır sıfır hatta
evde varken fazlasında gözüm olmuyor
ama kardeşim deli gibi alıyor
odasına sığmıyor artık:S

Bazen ayda sadece 5 tl harcıyorum azen de 500 tl :)) Biraz dengesizim sanırım bu konuda. Daha doğrusu param varsa harcıyorum, yoksa evdekilerle idare ediyorum.

Back