canım ben seni hatırlıyorum galiba iş arama topiğin mi vardı? öyle bişeydi sanırım, hayırlı olsun o halde artık çalışıyormuşsun
paranı sepet yapmaı öneririm yani sadece altın ya da dolar tek bişeyde kalmasın ne olacağı belli olmuyor.az da olsa birikimin dağıt. takip edip ne düşmüşse onu almaya çalış mesela.
Altını ben ortaokuldayken bile alırdım. çeyrek olarak (14 yaşında ailesinden ayrı yaşamaya ve o yaştan beri çalışan birisiyim de)
ama altınlar evde kalırdı bişeye lazım oldu mu giderdi vs. şimdi de hırsız korkusundan yine evde bulundurmak istemiyorum. bankada gram hesabı açtırdım. gramın avantajlı yanı şu çeyreği bozduracak olsan en az 5lira zararın oluyor gramda bu 1 lira bile olmuyor.
Hanımlar sizce Kira derdi olmaksızın 1000TL aylıkla geçinen 3 kişilik bir ailenin birikim yapması ütopya mıdır yoksa mümkün müdür? :)
ben çalısmıyorum eşim 1000tl alıyor kiramız yok 420tl krediye 100 kredi kartına, 70 elektrikve suya 20 tl telefon 100-150 tl market gerisiyle idare ediyoruz işte ekmek pazar filan... bunada bin şükür yarabbim.. olmayanlarada versin..
ben çalışmıyorum eşim 2120 tl alıyor
1350 ev kredi yuh diyorum
20 aydat
100 tel internet
100 elektrik su
100 sigara
50 bir şey bozulur falan
kışın 150 gaz yazın yok diyebilirzi
kalan da mutfak masrafı.zaten ev aldığımız için kenara atmıyorum para zaten yatırımın büyüpğünü yapmışım diyorum.kredi 2 yıl sonra küçülünce bireysel emeklilik başlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?