aylık doğum kontrol iğnesi yaptıranlar

bursembur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
4
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 2 yıldır aylık doğum kontrol iğnesi yaptırdım 2013 ocak ayından itibaren çocuk istediğimiz için iğneyi bıraktım ama bende aşırı ağdet düzensizliği yaptı. 2 ay adet göremedim doktor ağdet söktürücü verdi bu seferde bir ayda 5 gün arayla iki kere ağdet oldum sonrakı ay 2 hafta arayla 2 kere ağdet oldum hala düzelmedi ve en son nisan ayında doktora gittiğimde iğnenin etkisinin geçmediğini hala korumanın devam ettiğini söyledi ( daha önce aylık iğne kullanıp hamile kalan var mı benim başımdan geçenleri yaşayam oldumu acaba bilgi verirseniz sevinirim.

canım ben de 8 ay kullandım şubat ayında artık çocuk düşündüğümüz için bıraktık iğneyi. ancak tam da senin söylediğin gibi (hatta bir ara bu konuyu ben mi yazdım acaba diye düşündüm)ilk bıraktığım ay adetim gelmedi. doktor iğnenin etkisinden olacağını söyledi. doktora gittikten bir kaç gün sonra adet oldum. 1 hafta sürdü. bittikten 5 gün sonra tekrar adet oldum oda 1 hafta sürdü. bu ay baya umutlanmıştım ama dün adet oldum yine yarın hastaneye gidicem hormon testi için bakalım sonuç ne çıkacak.

böyle olucağını bilseydim hiç kullanmazdım kesinliklede kimseye tavsiye etmiyorum ağır bir iğne. umarım düzelir biran önce doktora gittiğinde korumanın devam edip etmediğini öğreniyormusun benim iğneyi bırakalı 4 ay oldu hemen hemen hala koruma devam ediyormuş

belki sen uzun süre kullandığın için öyle olmuştur arkadaşım 3-4 ay kullanmış iğne günü geldiğinde yaptırmamış 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş üzme kendini hapta kullanmış olsaydın aynı şekilde olurdu büyük ihtimalle hemde herşeyin zamanı var bebeğin geliceği günü bekliyo demek ki sende bekle hayırlısı neyse o olsun

Ben yeni evlendiğimde 3 ay kullanmıştım.Ama beni mahvetti ayda 3 kez regli oluyordum.Her biri 1 hafta sürüyordu.Sonra dokunduğunu anladık ve bıraktım o ay oğluma hamile kaldım.İnşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebişine.

Son düzenleme:

İnsallah o gunu iple cekiyorum Ben kullandigim sure boyunca hic yan etkisi olmadi hatta tam tersi agdetimi duzene soktu ama birakinca mahvetti beni

Buyuk ozlemle bekliyorumo gunu hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun

Buyuk ozlemle bekliyorumo gunu hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun

Ben oglumu dogurduktan sonra 1 sene 3 aylik igne kullandim subatta biraktim adetimi kesti dkh basladim adetim duzenli sekilde gelmeye basladi cocugunuz yokken bir sene kullanmissiniz buyuk bi ihtimalle ignenin etkisi hala gecmemis benim doktorum tekrar cocuk dusunursen bi sene onceden birak demisti etkisi uzun suruyomus

canım doktora gittim cuma günü hormon testi değerlerim normal sadece fsh (10,83) sınırdaymış. doktor hemen tedaviye başlayalım dedi ben de anlayamadım değerlerim normalse neyin tedavisi? ben birkaç ay daha beklemeyi düşünüyorum eğer hala adetlerimde düzensizlik olursa ya da hamile olmazsam başka bir doktora gidicem. en azından içim rahatladı. bence sen de git hormon tahlillerini yaptır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…