aylar veya yıllar sonra karşılaştınız mı ?

liseyi üniversiteyi aynı yerde okuduğum yaz tatillerinde okul stajlarımızda alışverişlerimizde okul bittikten sonrada bağımı koparmadığım 10yıllık dostum var-dı...
nişanında düğününde yanındaydım...
sözünde evinde olamadım beni çağırmadı..kırıldıysamda hiç belli etmedim.. 1kere bile dile getirmedim..
gittim ona 12 kişilık finca takımı aldım. takımları güzel olsun diye.. evinde yoktu biliyodum çünkü..
sonuç olarak en ihtiyacım olduğumda anda yanımda değildi..
evet hepimiz insanız, özel hayatımız var yanımda olamayabilir.. ama en azından bir telefon.. içten bir özür..
hata ettim gelemedim de.. annesi bana manevi kızım derdi.. eşi beni çok çok ii tanırdı.. kendimi bazen köşeye atılmış gibi hissediyorum.. :KK53::KK53:
küslüğümüzden 10ay sonra birbirimizi gördük.. yanımda ortak bir arkadaşım vardı..pek muhabetleri yoktur..
oda beni görmemzlikten geldi bende.. benim arkadam dönüktü.. ben önümden geçtikten sonra gördüm.. eşiyle el ele savruldu yürüdü önümde..
kalbim çarptı inanın elim ayagım titredi..
onu yad etmediğim bir günüm bile yok.. hergün illaki aklıma gelir..
yarın doğum günüm.. acaba diyorum.. acaba mesaj atarmı bana diyorum.. atsa peki ben napıcam..
şimdide arkadaşlarım var.. ama kimse o olmadı.. bende artık kimseye güvenemiyorum.. kimse dostum olsun istemiyorum..
rabbim mutlu mesut etsin ne diyim..
eski sevgilimi görsem bukadar duygulanmam herhalde :KK70::KK70::KK70:

Bende yaziyim bi tane. Benimde cocukluk askim vardi 6 sene ciktik onun istemedigi erkeklerle konusuyorum diye ayrildi benden. Aradan 4 sene gecti bi gun tenia oynamaya giderken bi arabanin yanindan geciyodumki cami indirdi napiyosun ela dedi goz goze geldik hizla uzaklastim niyeyse artik bilmiyorum deli miyim ne. Neyse bu kortlatin onunde ben cikana kadar beklemis ciktigimda ordaydi yine konusalim biraz dedi ayak ustu konustuk yine goruselim dedi sevgilimde yoktu o sira kabul ettim bi kac gun gorustuk ama yapamadim eskisi gibi bi sey hissedemedim baska ile gitmesi gerekiyodu futbolcuydu cok nadir gorusebilirdik beni bekler misin dedi hayir tabiki dedim:KK53: tahmin etmeliydim aynisin yine vs zirvaladi kavga ettik yine ayrildik. Kisa bi sure sonrada esimle tanistim cok yakin olmasada arkadaslar.ayni takimda oynamislar bi kac yil esim biliyodu onu. Biz esimle sevgili oldukran sonra duymus aradi beni seviyo musun onu diye evet seviyorum dedim kapatti. Bi dahada gorusmedim. Gecen sene benim arkadasimla karsilasmislar ela napiyo demis o da evlendi deyince sok olmus. Anilar anilar kendiside gecen aylarda evlendi ama hala capkinlik pesinde sahte facesini gordum adini degismis tuhaf tuhaf kizlarla arkadas olmus felan iyikide olmamis Allah in sapigi

liseyi üniversiteyi aynı yerde okuduğum yaz tatillerinde okul stajlarımızda alışverişlerimizde okul bittikten sonrada bağımı koparmadığım 10yıllık dostum var-dı...
nişanında düğününde yanındaydım...
sözünde evinde olamadım beni çağırmadı..kırıldıysamda hiç belli etmedim.. 1kere bile dile getirmedim..
gittim ona 12 kişilık finca takımı aldım. takımları güzel olsun diye.. evinde yoktu biliyodum çünkü..
sonuç olarak en ihtiyacım olduğumda anda yanımda değildi..
evet hepimiz insanız, özel hayatımız var yanımda olamayabilir.. ama en azından bir telefon.. içten bir özür..
hata ettim gelemedim de.. annesi bana manevi kızım derdi.. eşi beni çok çok ii tanırdı.. kendimi bazen köşeye atılmış gibi hissediyorum.. :KK53::KK53:
küslüğümüzden 10ay sonra birbirimizi gördük.. yanımda ortak bir arkadaşım vardı..pek muhabetleri yoktur..
oda beni görmemzlikten geldi bende.. benim arkadam dönüktü.. ben önümden geçtikten sonra gördüm.. eşiyle el ele savruldu yürüdü önümde..
kalbim çarptı inanın elim ayagım titredi..
onu yad etmediğim bir günüm bile yok.. hergün illaki aklıma gelir..
yarın doğum günüm.. acaba diyorum.. acaba mesaj atarmı bana diyorum.. atsa peki ben napıcam..
şimdide arkadaşlarım var.. ama kimse o olmadı.. bende artık kimseye güvenemiyorum.. kimse dostum olsun istemiyorum..
rabbim mutlu mesut etsin ne diyim..
eski sevgilimi görsem bukadar duygulanmam herhalde :KK70::KK70::KK70:
Cok guldumm cok yasayinnn:KK70::KK70:

• Beğen
Reactions: gsx
Küs oldugum yakın bi dostumla karşılaştım3 sene sonra. O elini kaldırdı selam verdi ben de kalabalığın içinde "deli midir nedir tanımıyorum ben bunu" bakışı attım yüzümü buruşturup yoluma devam ettim. O eli havada dondu kaldı, millet garip garip baktı tabi. Aksama da numaramı silmemis mesaj atmış yok ben özür dilemeye çalıştım ama sen degmezmissin bla bla. Cevap falan da yazmadım, gıcık oldu bi kaç mesaj daha attı. Sonrası ufak bi gol sevinci etkisi iste. :KK48: (not: uzun uzadıya anlatmiim ama hiç unutulcak bi sey degildi yaptıgı baskası olsa sen ne yüzle selam veriyosun bana diye olay cıkarırdı hak etmisti yani fazlasıyla. Ama ben yok saymaktan daha çok keyif aldım itiraf ediyim:KK71:)

Karşılaşmıştım..
Ayrıldıktan 4 ay sonra falan bi tuhaf olmuştum..

Diğeriyle ayrıldıktan 3 sene sonra karşılaştık bişe hissetmedim :)

meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?
Benim eşimden once bir tek sevgilim olmustu 5 yıl sürmüştü. Geçenlerde ablam ve kizimla bistro da otururken oda gelmis ben görmedim kızımı seviyordm arkam dönüktu. Tanımış baya bakmış kızıma ve bana sonrada ordan ayrılmış

ben de karşılaştım.
eşimden önce bir tane olmuştu zaten onunla da 2,5-3 sene çıkmıştık.
ayrıldık.. bir kaç zaman sonra eşimle evlendim.

sene başında, onunla ayrılmamızın üzerinden nerdeyse 8-9 sene geçmiş.
karşılaştık .
eşimle iş çıkışı bir avm'de buluşacaktık. ben erken gelmiştim. alışveriş yapayım dedim , mağazalara girip çıkıyorum.
uzun koridorda yürürken şöyle bir kafamı kaldırıp karşıya uzaklara baktım , o anda gördüm onu, o da bana bakıyordu.
ben başımı indirdim hemen çok şaşırdım. bir süre sonra yanyana geçtik. ama hani insan yan gözle bakar ya öyle baktım.
bana bakarak geçti.
ne bileyim bir tuhaf oldum. ilk erkek arkadaşımdı. uzun da sürmüştü.
hani filmlerde olur ya zaman durur, insanlar yok olur etraftan. öyle bir an.

karşılaşmamızın üzerinden 3-4 ay geçtikten sonra bana face'den mesaj atmış, "evlenmişsin, hayırlı olsun" diye.
(face'im kapalı dışarıya sadece profil ve kapak resmim açık, o da oğlum ve eşimle olan bir fotoğraf)
ona da çok şaşırdım o kadar ay sonra.
"teşekkür ederim" dedim. o kadar.

meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?
valla ben eski bir sevgilim yada kötü biten bir arkdaşımla karşılaşsam hiç görmemiş gibi yaparım
hayatımdan bir kere çıkarmışsam bidaha dahil olmalarına müsade etmem

Ayni universitedeydik ben eğitim de o mühendislikte bi sinif büyüktü benden ayni zamanda komsuydukta gurbette olunca memlekete dönüşlerde filan hep beraber gittik geldik sonra cikmaya basladik yaklaşık bir sene anlaşmayacagmzi düşündüm ayrildik sonra aradan 4 yil geçti ben evlendim onlar tasinmisti zaten ve hic görmedik birbirimizi.hamileyken hastaneye gidiyordum arabayi park ettm yanina bir araba daha park etti indigim anda bana baktgni gordm yanina geldi nasilsin filan evlenmissin dedi çocuğun da var... Bense hala ayniym hic bisey değişmedi içimdeki sen bile dedi gözleri doldu hoscakal dedim kaçar gibi uzaklastm bende aglamakli tabi hamilelgn verdiği duygusallikla:)sonra kendime bi guldum bi guldum ah ah dedim gençlik yillari iste sonra ...sonra bisey olmadi aynen devam hayata:)))

5 yıl önce Mide kanaması geçirdim yoğun bakıma aldılar o gün çok bilinçsizdim kendimde bile değildim.9 gün kadar yoğun bakımda kaldım ve normal servise alındım..
Yattığım ilk gün erkek arkadaşım sık sık gelmişti.Ve sonra amcam hastalandı diye şehir dışına çıkmıştı güya tabi..
Ve telefonuma mesajlar gelmiş bir sürü.Kimsede bakmamış.Açtım erkek arkadaşım kız kaçırmış ve evlenmiş.Şaka sandım başta anlayamadım.Şok geçirdim ağlamak bile gelmedi içimden sadece kustum 2 gün sonra taburcu olmam gerekirken 1 hafta geç taburcu oldum ve aradan bir kaç ay geçtikten sonra sürekli kapımın önünden geçtiler el ele göz göze..

Ama iyi ki olmamış diyorum kısmet ya.Şimdi hayatımın en güzel birlikteliğini yaşıyorum 4 yıldır hayatımda olan sevdiğimle iyi ki var iyi ki tanıdım..Hayatıma tutunmamda kol kanat oldu bana.

Ahh anı işte.

Karşılaştım, çok garip histi ama bana bu kadar benzeyen birini daha önce söyleseler inanmazdım. Arkadaşım bak şu masada ikizin oturuyor dediği için baktım, yanına gelen kişinin kim olduğunu farkedince dumura uğradım. İki türlü de anlam çıkarılır tabi, ya çok sabit fikirliymiş zevk konusunda, ya beni unutamamış, belki de sadece tesadüftür. İyi ki çiftler olarak karşılaşmadık tabi, hadi biz kızla aramızda fark bulamazdık ama onlar ne yaparlardı hiç emin değilim :KK48:En fazla ikimiz de insanız abi diyebilirlerdi. :KK53:

Bu arada herkes karşılaştığı ya da karşılaşmak istediği eski aşklarından bahsedince ben de paylaşmak istedim.
2 sene oldu ben onu görmeyeli. Son gördüğüm anı o kadar net hatırlıyorum ki ama. Spor kolları kıvrılmış beyaz gömlegini, koyu renk kotunu, bakışını, göz kırpışını, gülüşünü hatta spor ayakkabısını.
Sevgili degildik ama çok başka bi durumdu bizimkisi. Ayrı konu açmak lazım valla analizine.
Bazen aklıma geliyo keşke karşılaşsak diyorum tekrar. Teadüfen ne çok karşılaşırdık eskiden. İki senedir kimse yok hayatında, malum hesaplardan biliyorum. Acaba bi kez olsun o da beni tekrar görmek istemiş midir? Sorular sorular işte...

X