Ondan ayrilali 17 yil gecti ,ne karslastik nede bir haber alabildim,cok merak ediyorum nasil bi hayati oldugunu,ben onu cok sevdim hala icimi titretiyr her aklima gelmesinde......
bende karsılastım eskı esımle
ben esım ve oglumla bırlıkteydım hıc bısey olmadı öyle bır an bakakaldık tabı ıkımızden baskası bılmedı bunu
herhangı bısey hıssetmedım 3 yılı gectı bosanalı
Rabbim yazmis sizi birbirinize ki,o gun sizi o yoldan gondermis..ayyy cnm yaaaa..evet karşılaştım.. ama bile isteye karşılaştımbundan 5-6 sene evvel sanırım severek ayrıldığım biri vardı onu unutmak için başka biriyle görüşüyordum neyse işte bi gün onun iş yerinin yakınında bir yere uğramam gerekti ama oradan geçmem gerek değildi :) başka bambaşka yollardan da gidebilirdim ama oradan geçtim o sırada oda iş yerinden çıkmıştı karşılaştık hiç konuşmadık..Dizlerim titredi yürüyemeyeceğimi sandım gece gelen aramalar falan derken şimdi evliyiz ve minicik ufacık bir kızımız var
ilk aşkımla ayrıldıktan 5 sene sonra memlekette 1 gün fazla kalmamız sonucu karşılaştık... konuşmadık ama hal ve hareketlerimiz herkesin diline düşmemize yetmişti :) sonra bana facebooktan mesaj atmış bulup. yarı dargın ayrı, yarı barışık geçen seneler ve
sonuç: mesajının 4. yıl dönümünde düğünümüz oldu
meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?
Ben de dostumla karşılaştım. Üniversitede olan bir arkadaşımdı, kardeşim gibi. 3. Sınıfta küstük biz bir daha okul bitene kadar barışmadık. Ama onda yakaladığım frekansı hala kimsede bulamıyorum. Aradan 15 sene geçti ben hala onu yad ediyorum. Mezun olduktan sonra karşılaştık. İkimiz de çoluk çocuğa karışmıştık. Maillerimizi ve telefonlarımızı aldık. İlk skype den konuştuk, ikimiz de sitem ettik birbirimize. Keşke öyle olmasaydı. Yeniden olmadı ama bir şeyler dışarıda dahi görüşmedik. Gerçi farklı şehirlerdeyiz ama o tınıyı alamadık birbirimizden. İçimde hala ona karşı inanılmaz bir sevgi var.meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?